Nauja «airBaltic» kryptis žiemos atostogoms: Ryga – Verona

Baltijos šalių oro bendrovė airBaltic pristato naują skrydžių kryptį iš Rygos į Veroną. Šiaurės Italijoje, Alpių papėdėje, įsikūrusį miestą keliautojai galės pasiekti nuo šių metų gruodžio 26 d.

"Džiaugiamės galėdami klientams pristatyti naujus žiemos atostogų maršrutus iš Rygos į Veroną Italijoje ir Zalcburgą Austrijoje. Planuojant žiemos skrydžius ir pradėjus bendradarbiauti su Tez Tour, klientai visuomet buvo mūsų dėmesio centre", – sako airBaltic komercijos vadovas Kristoferis Viatte.

"Tai jau 18-toji ir 19-toji sezoninės kryptys, kurias pristatome bendradarbiaudami su airBaltic. Naujuoju Ryga-Verona istoriniu maršrutu keliautojai turės išskirtinę galimybę aplankyti Italijos Veneto regione įsikūrusią romantiškąją Veroną ir pasimėgauti poilsiu įspūdingo grožio Italijos Alpėse", – kalba Konstantinas Palgovs, Tez Tour generalinis direktorius Baltijos šalyse.

Skrydžius iš Rygos į Veroną airBaltic ir Tez Tour vykdys kartą per savaitę "Boeing 737" lėktuvais. Kelionės trukmė – 2 val. 30 min., o bilietas į vieną pusę kainuos nuo 89 eurų, įskaitant oro uostų mokesčius ir rinkliavas.

Visą airBaltic skrydžių tvarkaraštį galite rasti kompanijos svetainėje www.airbaltic.com.

Baltijos šalių oro bendrovė airBaltic skraido į daugiau nei 60 Europos, Skandinavijos, Rusijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų. Lietuvoje airBaltic skrydžius vykdo iš Vilniaus ir Palangos oro uostų. Taip pat bendrovė siūlo tiesioginius skrydžius iš Talino bei Rygos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41315913sec.