Į Vilniaus oro uostą skraidys dar viena aviakompanija

Kitų metų vasarą Lietuvoje pasirodys šalyje dar nematyti lėktuvai – iš Barselonos į Vilniaus oro uostą pradės skraidyti Ispanijos žemų kaštų oro linijos Vueling. Šis oro vežėjas didindamas esamų maršrutų intensyvumą pasinaudos Lietuvos oro uostų įsteigtos maršrutų plėtros programos finansine parama.

Kompanija Vueling jau pradėjo bilietų pardavimą pirmiesiems skrydžiams, prasidėsiantiems nuo 2016-ųjų birželio pabaigos – bilietas iš Vilniaus į Barseloną kainuos nuo 49,99 euro. Planuojama, kad skrydžiai bus vykdomi kartą per savaitę - trečiadieniais. Iš Barselonos lėktuvas kils prieš vidurnaktį - 23:30 val., o iš Lietuvos sostinės – 4 val. ryto.

"Tai dar vienas pastebimas mūsų laimėjimas siekiant skatinti maršrutų plėtrą. Lietuvos oro uostų pastangos yra vertinamos oro vežėjų, o naujos oro linijų bendrovės atranda mus kaip potencialų partnerį. Tikimės, kad Vueling neapsiribos vienu maršrutu ir ateityje plės savo veiklą Lietuvoje", – sakė Vilniaus oro uosto direktorius Artūras Stankevičius.

Skrydžius iš Vilniaus į Barseloną šiuo metu vykdo dvi žemų kaštų aviakompanijos – Wizz Air ir Ryanair. 2014-aisiais į šį Ispanijos miestą jos pervežė daugiau nei 75 tūkstančius keleivių. Šiemet per 8 mėnesius, lyginant su tuo pačiu praėjusių metų laikotarpiu, keliaujančių į Barseloną skaičius išaugo 16,7 proc.

Susisiekimas su Ispanija iš Lietuvos vis gerėja – iš Vilniaus oro uosto galima tiesiogiai pasiekti Madridą, iš Kauno – Alikantę ir Palma de Maljorką.

2004-aisiais įkurta Ispanijos aviakompanija Vueling per 2014 metus pervežė 17,2 mln. keleivių. Šiuo metu ji skraido 380 maršrutų 42 valstybėse. Oro linijos vykdydamos skrydžius taip pat glaudžia bendradarbiauja su British Airways, Iberia, Qatar Airways ir Corsair kompanijomis.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Draugu piedāvājums - Stambula, 3 naktis Estravel Latvia
Lidojums + bagāža + transfēri + 3 viesnīcā ar brokastīm // spēkā ceļojot sākot no 3 perosnām // Maijā // pārdošana līdz 19.04.! | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 21.04.2024 Bērnu un jauniešu teātru festivāls Valmieras TIC
19. un 20. aprīlī Valmieras Viestura vidusskolā notiks XVII Latvijas bērnu un jauniešu teātru festivāls “..un es iešu un iešu!”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64477587sec.