Wizz Air tęsia plėtrą Europoje – 24-a bazė Kutaisyje ir 7 naujos kryptys

„Wizz Air“, didžiausia žemų sąnaudų oro linijų bendrovė Centrinėje ir Rytų Europoje, atidaro jau 24-ąją bazę Europoje. Nuo rugsėjo mėnesio tarptautiniame Kutaisio oro uoste, Gruzijoje, oro linijų bendrovė bazuos vieną „Airbus A320“ tipo orlaivį, o skrydžių žemėlapį papildys 7 naujomis kryptimis į Europos miestus.

Du kartus per savaitę iš Kutaisio „Wizz Air“ skraidins į Berlyno Šionefeldo, Miuncheno Memingeno, Milano Bergamo, Dortmundo, Larnakos ir Sofijos kryptimis. Skrydžiai tarp Kutaisio ir Salonikų bus vykdomi tris kartus per savaitę. Su šiomis naujomis kryptimis „Wizz Air“ skrydžių iš Gruzijos žemėlapį sudarys 11 maršrutų į 8 šalis. Skrydžio bilietų kainos prasideda nuo 24,99 Eur. 2014 metais į Kutaisio oro uostą „Wizz Air“ pradėjo skraidinti ir iš Vilniaus.

„Džiaugiamės, galėdami prisidėti prie ekonominės Kutaisio plėtros ne tik iš kultūros ar turizmo pusės, bet ir iš verslo bei pramonės sektorių. Tikime, kad investicijos ir įdarbinta vietinė įgula bus ekonomiškai naudinga tiek „Wizz Air“, tiek Gruzijai, – pristatydamas naujas kryptis sakė Owain’as Jones’as, „Wizz Air“ vykdomasis direktorius. – Mes suprantame kelionės už prieinamą kainą svarbą regiono ekonominei plėtrai – tai tarsi šalutinis mūsų kompanijos veiklos produktas visuose miestuose, kuriuose turime savo bazes. Atidarydami šią naują bazę tik dar kartą patvirtiname savo įsipareigojimą Gruzijos žmonėms suteikti galimybę keliauti į vis daugiau Europos miestų ir gauti aukščiausios kokybės paslaugas mažomis kainomis“.

Nuostabiais sodais ir medžiais apsodintomis gatvėmis garsėjantis Kutaisis yra antrasis pagal dydį miestas Gruzijoje. Turbūt, žymiausias Kutaisio istorinis objektas, įtrauktas į „Unesco“ saugomų objektų paveldo sąrašą, yra XI a. laikus menanti žymioji Bargati katedra. Iš čia lengvai galima pasiekti Juodosios jūros perlu vadinamą Batumi miestą, šalies sostinę bei kitus istorinius Gruzijos objektus. „Wizz Air“, skrydžius iš Kutaisio pradėjusi 2012 metais, jau yra pervežusi daugiau kaip 500 tūkst. keleivių.

„Tęsdami sėkmingą bendradarbiavimą, didžiuojamės, galėdami pasveikinti „Wizz Air“ su nauju bazės atidarymu Tarptautiniame Kutaisio oro uoste. Esame tikri, kad oro uostas bus sėkminga ir produktyvi nauja bazė, o kompanijos siūlomos paslaugos ne tik prisidės prie šalies turizmo plėtros, naujų darbo vietų kūrimo ir teigiamo poveikio šalies aviacijos rinkai, bet ir suteiks mūsų šalies piliečiams daugiau galimybių pasiekti Europą prieinamomis skrydžių kainomis”, – teigė Gruzijos viceministras pirmininkas bei Ekonomikos ir darnaus vystymosi ministras Dimitry’jus Kumsishvili’s.

Aviacijos žurnalas „Air Transport World“ už pasiekimus 2015 metais bendrovę paskelbė „Metų vertingiausia aviakompanija“ (angl. „Value Airline of the Year“).

Apie „Wizz Air“

Didžiausios Centrinėje ir Rytų Europoje mažų sąnaudų bendrovės „Wizz Air“ orlaivių parką sudaro 66 „Airbus“ A320 ir A321 tipo orlaiviai. Oro linijų kompanija skraidina iš 24 bazių ir siūlo 400 maršrutų, jungiančių 119 krypčių 38-iose šalyse. „Wizz Air“ komandą sudaro 2600 aviacijos profesionalų, kurie siūlo aukščiausio lygio aptarnavimą. 2015 metais bendrovę „Wizz Air“ pasirinko 19,2 mln. keleivių. „Wizz Air“ akcijos yra skelbiamos Londono vertybinių popierių biržoje (trumpinys – WIZZ) ir yra įtrauktos į FTSE 250 ir FTSE All-share indeksus.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.21378398sec.