Vilniuje susitikę aviacijos rinkos ekspertai derėsis dėl maršrutų plėtros Europoje

Šį savaitgalį Vilnių užplūs aviacijos ekspertai iš visos Europos – kovo 13-15 d. Nacionalinėje dailės galerijoje vyks tarptautinė aviacijos konferencija „Connect“. Į ją susirinkę per 400 atstovų iš daugiau nei 50 oro linijų ir 150 oro uostų turės galimybę užmegzti naujus kontaktus, derėtis dėl maršrutų plėtros galimybių ir formuoti aviacijos rinkos ateities vaizdą. Renginio šeimininkais šiemet pasirinkti vieni sparčiausiai augančių oro vartų Europoje – Lietuvos oro uostai.

 

Konferencijoje vyks įvairūs seminarai, pranešimus skaitys kviestiniai svečiai iš aviacijos sektoriaus įmonių, oro linijų bei oro uostų taip pat bus viešai diskutuojama apie dabartinę susisiekimo oru sistemą ir jos ateities perspektyvas.

 

„2015-aisiais prestižiniai leidiniai „Lonely planet“, „Forbes Life“ ir „Huffington Post“ pripažino Lietuvą viena geriausių turizmo krypčių, tad norime papasakoti apie šią patirtį ir savo šalies galimybes oro linijoms, oro uostams bei aviacijos ir turizmo sektorių atstovams iš viso pasaulio. Labai džiaugiamės, kad tokio aukšto lygio renginys kaip „Connect“ konferencija pirmą kartą vyks Vilniuje“, - teigė Lietuvos oro uostų generalinis direktorius Gediminas Almantas. 

 

„Vilnius, Lietuvos sostinė, yra dinamiškas ir energingas miestas, laukiantis lankytojų ir žavintis juos ne tik turtingu paveldu, bet ir svetingumu. Tai – puiki vieta „Connect“ konferencijai. Vis daugiau oro linijų bei oro uostų renkasi šį renginį ieškodami ramesnės, produktyvesnės ir draugiškesnės kontaktų mugės ir gauna maksimalų rezultatą“, - pasakojo Karin Butot, Oro uostų agentūros direktorė.

 

Jos teigimu, praėjusiais metais po konferencijos, kuri vyko Airijoje, 95 proc. „Connect“ dalyvių teigė, jog konferencija atitiko ir netgi viršijo jų turėtus lūkesčius.

 

„Maršrutų steigimas ir plėtra yra itin konkurencinga sritis, tad kuo daugiau galimybių susitikti akis į akį turi suinteresuotos šalys, tuo geriau. „Connect“ sukuria aviacijos sektoriaus atstovams platformą jų susitikimams, leidžia užmegzti ir vystyti santykius, kurie galiausiai atneš naudos keleiviams,“ – sakė K. Butot.

 

„Connect“ konferencijos programoje – ne tik oro linijų ir oro uostų asmeniniai susitikimai, kontaktų mugė, pranešimai, seminarai bei apskrito stalo diskusijos, bet ir paroda, vakarienės išskirtinėse Vilniaus vietose bei rytinės pramogos – jogos užsiėmimai ir rytiniai bėgimai Vilniaus senamiesčio gatvelėmis su keliautoju bei ultramaratonininku Dainiumi Kinderiu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45378494sec.