Interviu su keliautoja- Ramune Rimgailaite

Vardas, Pavardė: Ramunė Rimgailaitė
Amžius: 20 metų
Šeimyninė padėtis: netekėjusi

Išsilavinimas: Stokholmo Aukštoji Ekonomikos Mokykla Rygoje
Darbo vieta: studijuoju
Gyvenvietė: Palanga-Ryga
Pomėgiai: skaityti knygas, keliauti, bendrauti su žmonėmis, sportuoti, nardyti, mada

 

 


Travelnews.lt: Papasakokit, į kokias keliones esate važiavę (privačias, biznio ir taip toliau.) ir kaip Jūs pasirenkate kelionės maršrutą ir vietą?

Ramunė Rimgailaitė: Esu buvusi Egipte (Hurgadoje), Turkijoje (Sidė). Į pirmą kelionę (Egiptą) važiavau su tėvais. Važiuoti į Egiptą nusprendėme spontaniškai (gavome paskutinės minutės pasiūlymą ir jį priėmėme). Turbūt dėl to, kad tai buvo pirma tolima poilsinė kelionė, ji paliko nepakartojamą įspūdį. Labiausiai patiko nardymas (neįkainojama patirtis plaukioti tarp įvairiaspalvių žuvyčių) ir dykumos (pamatėme, kaip gyvena beduinai). Kad ir kaip būtų keista, piramidės didelio įspūdžio nepaliko. O į Turkiją važiavau su drauge – norėjome pailsėti po studijų. Pasirinkome būtent Sidė kurortą, nes buvome girdėjusios apie jį teigiamų atsiliepimų. Abiejose kelionėse buvo įdomu pabendrauti su kitokiais naujais žmonėmis. Taip pat esu buvusi Vokietijoje (vykau į Taizė susitikimą), Čekijoje, Lenkijoje, Kaliningrado srityje.

Travelnews.lt: Kur paprastai ieškote informacijos apie keliones? 

Ramunė Rimgailaitė: Paprastai informacijos iš pradžių ieškau internete, o aptikusi kokį gerą pasiūlymą, einu į kelionių agentūrą išsamesnės informacijos.

 

Travelnews.lt: Ar naudojatės Lietuvos turizmo įmonių paslaugomis? 

Ramunė Rimgailaitė: Taip.


Travelnews.lt: Kaip vertinate Lietuvos turizmo įmonių pasiūlymus?Ar jie ganai kokybiški?

Ramunė Rimgailaitė: Manau, kad jie kokybiški, tik reikia nepatingėti išsiaiškinti visų smulkmenų.



Travelnews.lt: Ar planuojate kažkur nuvykti dar šiemet?

Ramunė Rimgailaitė: Kitais metais norėčiau važiuoti kur nors pailsėti. Tikiuosi pavyks rasti laiko (studijos mano universitete labai intensyvios ir reikalauja daug laiko).

 

Travelnews.lt: Ar Baltijoje yra vietų kur neesat buvę?Kuri vieta geriausiai paliko atmintį?

Ramunė Rimgailaitė: Dar nebuvau Estijoje, tačiau planuoju su kurso draugais ten nuvykti. Estai geriausiai gali parodyti šalį ir padėti suvokti papročius, tradicijas. Kitose kelionėse buvo labai įdomu stebėti kultūrų skirtumus.


Travelnews.lt : Ar esate spontaniškas ir galite susiruošti į kelionę per valandą, ar Jums reikalingas laikas, kad išplanuotumėte maršrutą?

Ramunė Rimgailaitė: Tikrai nereikia daug laiko išsiruošti į kelionę, tik kartais nėra galimybės palikti nenuveiktus darbus.


Travelnews.lt: Papasakokite kokį įdomų atsitikimą?( iš kelionių) 

Ramunė Rimgailaitė: Buvo keista po vieno vakarėlio viešbutyje gauti dovanų (dideles varlės ir katės skulptūras) iš tokio egiptiečio su kuriuo vakare šokome. Tačiau man visi jie atrodė labai panašūs ir net negalėjau jo pažinti. Ups… Turkijoje buvo įdomu tai, kad jiems vienas euras yra lygus vienam doleriui (Geriau vežtis dolerius).

 

Travelnews.lt: Pabaikite sakinius:

Ramunė Rimgailaitė:


Geriausias sezonas keliauti…. Manau, kad žiema, nes tada galima važiuoti ir slidinėti ir į šiltus kraštus, kuriuose tuomet nebūna per daug karšta.



Iš kelionių dažniausiai parsivežu namo… Priklauso nuo šalies. Neperku kelionėse daug sunenyrų, perku nebent tai, ko reikia ar kas labai patinka. Kelionėse stengiuosi pailsėti, bendrauti o ne prisipirkti niekučių, kurių vėliau neturėsiu, kur dėti.

Didžiausias sapnas nukeliauti į….. Į Pietų Ameriką ir Australiją. Pietų Amerikoje norėčiau pamatyti džiungles ir Amazonės miškus, o Australija žavi savita kultūra, taip pat norėčiau ten panardyti.

Trys dalykai, kurie visada keliaujant kartu…. Gera kompanija, gera nuotaika ir dar kartą gera nuotaika J

Mano palinkėjimas kitiems keliautojiams… Stenkitės mėgautis kiekviena kelionės minute, bendraukite su bendrakeleiviais ir nepraleiskite progos išbandyti ką nors nauja! Grįžus gera nuotaika garantuota bent mėnesį. Patartina važiuoti moterims, kurios pasiilgusios vyrų dėmesio – tą savaitę jausitės pati gražiausia ir šauniausia pasaulyje.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Itālijas ezeru burvība Latvia Tours
Itālijas ezeru reģiona skaistums, brīnišķīgs klimats, svētvietu noslēpumainība iespaidīgās vietās, ir tikai daži no šī neaizmirstamā maršruta | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40654206sec.