Pietų Korėjoje prasidėjo didžiausias pasaulyje apsipirkimo festivalis

Šių metų liepos 21 – rugsėjo 12 dienomis Pietų Korėjos sostinėje Seule vyks didžiausias pasaulyje apsipirkimo festivalis Seoul Grand Sale. Šioje šventėje, truksiančioje beveik 54 dienas, dalyvaus beveik 5000 prekybos vietų visame mieste. Seoul Grand Sale – tai tikras apsipirkimo rojus Seulo gyventojams ir svečiams.

Kartu su prekybos centrais ir parduotuvėmis festivalyje dalyvauja restoranai ir viešbučiai, esantys prekybiniuose ir turistų dažnai lankomuose rajonuose. Žmonės turės galimybę įsigyti įvairias prekes už ypatingas kainas bei pasinaudoti įvairiausiomis akcijomis.

Seoul Grand Sale metu daugiau kaip 5000 įstaigų, susijusių su prekyba, viešu maitinimu, kultūra, kosmetika, sveikata, bus galima tikėtis nuolaidų net iki 60%. Seulo gyventojai ir miesto svečiai už įvairius nuolaidų kuponus galės gauti nuolaidas garsiuose restoranuose, turizmo objektuose, o kai kur už šiuos kuponus bus galima nemokamai pasivaišinti ledais ir gėrimais.

Tarp festivalio dalyvių yra visame pasaulyje garsūs parduotuvių tinklai, restoranai ir pramogų kompleksai, kuriuose dažnai lankosi tiek miestelėnai, tiek turistai. Seoul Grand Sale dalyviai yra ir didieji prekybos centrai, duty free parduotuvės, kavinės, kino teatrai ir muziejai – iš viso 4200 dalyvių, atstovaujančių 20 kategorijų.

Daugiau informacijos apie šį festivalį galima rasti interneto svetainėje www.seoulgrandsale.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Daiļslidošanas sacensības  Valmieras TIC
No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”. | Skatīt vairāk
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.89405012sec.