Lietuvoje ir Latvijoje vėl kviečia projektas «Pažinkime kaimynus Žiemgaloje!»

Nuo birželio 1 d. iki rugsėjo 30 d., Lietuvoje ir Latvijoje vėl kviečia projektas "Pažinkime kaimynus Žiemgaloje!"

Jau ketvirtus metus iš eilės keturios Lietuvos savivaldybės (Biržų, Pasvalio, Pakruojo, Joniškio) ir keturios Latvijos (Bauskės, Iecavos, Rundalės, Vecumniekų) rengia tarptautinio turizmo projektą "Pažinkime kaimynus Žiemgaloje!". Šio projekto tikslas – kurti bendrus turistinius maršrutus, plėsti ir skatinti turizmo vystymąsi kaimyniniuose Lietuvos ir Latvijos regionuose. Tokiu būdu daugiau sužinome vieni apie kitus, ką galima pamatyti, aplankyti, ko paragauti.

Šiemet "Pažinkime kaimynus Žiemgaloje!" truks nuo birželio 1 d. iki rugsėjo 30 d. Projekte kviečiame dalyvauti visus Lietuvos ir Latvijos gyventojus! Kartu su šeima ar draugais aplankykite šių metų objektus, rinkite antspaudus ir laimėkite puikius prizus! Visi šiems metams pasiūlyti objektai po atviru dangumi, prieinami bet kuriuo paros metu ir be jokio įėjimo mokesčio. Norint dalyvauti projekte būtina aplankyti bent 16 iš 24 objektų ir prie jų pasidaryti asmenukę ("selfį"). Asmenukę parodžius Bauskės, Vecumniekų, Biržų, Pasvalio, Pakruojo, Joniškio turizmo centrų darbuotojams specialioje skrajutėje-žemėlapyje prie jūsų aplankyto objekto bus uždėtas antspaudas. Svarbu nepamiršti, kad lankomas objektas nuotraukose turi būti puikiai matomas. Tiems, kuriems patogesnės mobiliosios technologijos, kviečiame atsisiųsti specialią programėlę – Kaimini Zemgale. Čia bet kada prie kiekvieno aplankyto objekto galima įkelti savo pasidarytą asmenukę. Vėliau visas skrajutes su surinktais antspaudais galima palikti bet kuriame akcijoje dalyvaujančiame turizmo centre (Bauskės, Vecumniekų, Biržų, Pakruojo, Pasvalio, Joniškio), o visas asmenukes įkelti į mobiliąją aplikaciją iki spalio 5 d. Projekto dalyviai šiais metais turės galimybę laimėti 4 dviračius, 4 elektrinius paspirtukus bei 8 specialius vietinio verslo dovanų kuponus. Laimėtojai bus išrinkti burtų keliu.

Siekiant skatinti susidomėjimą projektu, buvo sukurtas trumpas mėgėjiškas filmukas, kuriame galima pamatyti visus lankytinus objektus. Birželį planuojama sukurti dar vieną reklaminį vaizdo klipą, kuriame bus visa naudinga informacija apie patį projektą, jo taisykles ir lankomas vietas. Projekto dalyvio skrajutes bus galima rasti visuose anksčiau minėtuose turizmo centruose Lietuvoje ir Latvijoje nuo birželio 1 d. Projekto pradžia bus paskelbta simbolinėje vietoje – Lietuvos ir Latvijos pasienyje gegužės 29 d. Vyks spaudos konferencija, kurioje dalyvaus projekto organizatoriai.

Daugiau informacijos apie projektą ir tarptautinį turizmą galite rasti Facebook puslapyje @kaiminizemgale arba oficialioje projekto internetinėje svetainėje: https://sites.google.com/view/kaiminizemgale/akcija-akcijo

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.24216199sec.