"airBaltic" mažina mokesčius ir stiprina pardavimus internetu

Didžiausia Baltijos šalyse oro bendrovė "airBaltic" pasiūlė savo klientams daugiau paslaugų internete ir nuo šios savaitės sumažino mokestį internetu perkamiems bilietams 4,5 lito (1,3 euro). Tokį sprendimą bendrovė priėmė dėl stipriai išaugusios internetinių pirkimų paklausos – per pastaruosius metus bilietų įsigijimas internetu padidėjo 20 proc. ir dabar sudaro net pusę visų bendrovės pardavimų.

"Šiandien internetu parduodame apie pusę visų skrydžių bilietų ir esame tikri, kad šis skaičius tik augs. Be to, pristatėme naujas papildomas paslaugas, kurias keleiviai taip pat gali įsigyti internetu – tai automobilių nuoma, kelionės draudimas, internetinė registracija ir viešbučio rezervavimas. Taip plėsdami paslaugas siekiame pasiūlyti visapusišką kelionės paketą tiems keleiviams, kurie teikia pirmenybę kelionės planavimui ir paslaugų įsigijimui internetu", – sako generalinis "airBaltic" direktorius Bertolt Filck.

Pasak jo, paslaugų užsakymas internetu turi dar vieną papildomą privalumą – tokių užsakymų valdymas yra ekonomiškesnis ir pačiai oro bendrovei. "Pasinaudojant šiuo kainų skirtumo privalumu, nusprendėme toliau mažinti visų "airBaltic" bilietų, užsakomų mūsų interneto tinklalapyje, kainas", – teigia Bertolt Flick.

Tuo tarpu dėl didėjančių platinimo kaštų skrydžių bilietų, kurie įsigyjami ne internetu, kainos ūgtels 8,98 lito (2,60 Euro). Oro bendrovės atstovai pažymi, kad bilietai žemiausiomis kainomis yra parduodami išskirtinai www.airbalitc.com.

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) yra uždara akcinė bendrovė, įkurta 1995 m. Latvijos valstybei priklauso 52,6 proc., SAS – 47,2 proc. akcijų. Šiuo metu "airBaltic" lėktuvų parką sudaro dvidešimt vienas lėktuvas: dešimt "Boeing 737 – 500", trys "Boeing 737-300" ir aštuoni "Fokker 50" lėktuvai. Šiuo metu bendrovė siūlo tiesioginius skrydžius iš Vilniaus ir Rygos, taip pat skrydžius iš Kaliningrado bei Liepojos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.35084295sec.