"airBaltic" plės skrydžių tinklą

Didžiausia Baltijos šalyse oro bendrovė "airBaltic" nuo kovo 30 d. pradės vasaros skrydžių sezoną. Naujajame oro bendrovės tvarkaraštyje numatomos naujos kryptys į Viduržemio jūros regioną, Skandinavijos ir Rytų šalis. Taip pat oro bendrovė žymiai padidins reisų skaičių populiariomis kryptimis.

2008 m. vasaros sezono metu "airBaltic" planuoja pasiūlyti tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Paryžių (Prancūzija), Simferopolį (Ukraina) ir Odesą (Ukraina). Taip pat iš Lietuvos sostinės bus dažniau skrendama į Milaną (5 kartus per savaitę) ir Berlyną (5 kartus per savaitę).

Iš Rygos oro bendrovė pradės skraidyti į Veneciją (Italija), Nicą (Prancūzija), Alesundą (Norvegija), Bilundą (Danija), Sočį (Rusija), Jerevaną (Armėnija), Kišiniovą (Moldavija), Alma-Ata (Kazachstaną) ir Kuopio (Suomija). Atsižvelgiant į išaugusį kai kurių krypčių populiarumą, "airBaltic" padidins skrydžių skaičių iš Rygos į Berlyną (iki 3 kartų per dieną), Paryžių (7 kartus per savaitę), Romą (5 kartus per savaitę), Oulu (4 kartus per savaitę), Vilnių (iki 4 kartų per dieną), Tbilisį (5 kartus per savaitę), Odesą (7 kartus per savaitę), Liepoją (17 kartų per savaitę) ir kitus miestus.

"Vasaros sezonu mes tęsime skrydžių į Rytų Europą tinklo plėtrą, o iš Skandinavijos pasiūlysime reisus į regionų centrus. Jau esame pakankamai stiprūs vykdyti skrydžius į įvairių valstybių sostines. Džiaugiamės galėdami pasiūlyti naujus reisus į Viduržemio jūros regioną – jie leis Baltijos šalių keliautojams aplankyti vietas, džiuginančias saule, nuostabiais paplūdimiais ir malonių laisvalaikio praleidimo būdų įvairove", – teigia "airBaltic" prezidentas Bertoltas Flickas.

Oro bendrovė "airBaltic" per 2007 m. sulaukė 2 007 150 keleivių, t.y. 41 % daugiau nei per 2006, kai bendras "airBaltic" keleivių skaičius siekė 1 425 276.

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) yra uždara akcinė bendrovė, įkurta 1995 m. Latvijos valstybei priklauso 52,6 proc., SAS – 47,2 proc. akcijų. Šiuo metu "airBaltic" lėktuvų parką sudaro dvidešimt vienas lėktuvas: dešimt "Boeing 737 – 500", trys "Boeing 737-300" ir aštuoni "Fokker 50" lėktuvai. Šiuo metu bendrovė siūlo tiesioginius skrydžius iš Vilniaus ir Rygos, taip pat skrydžius tarp Kaliningrado ir Kopenhagos, Liepojos ir Hamburgo bei Liepojos ir Kopenhagos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.34705114sec.