flyLAL-Lithuanian Airlines šiandien pradėjo skrydžius iš Rygos

Lietuvos skrydžių bendrovės "flyLAL-Lithuanian Airlines" lėktuvai šiandien pradėjo kilti iš Rygos oro uosto. Bendrovė skraidina pirmuosius keleivius į Vilnių bei pirmuosius tranzitinius keleivius per Vilnių į Rytų ir Vakarų Europos šalis.

Į Rygą "flyLAL-Lithuanian Airlines" lėktuvai skraidys keturis kartus per dieną darbo dienomis, dukart per dieną šeštadieniais ir kartą sekmadieniais.

"Savo strateginių tikslų sieksime didindami skrydžių skaičių populiariausiomis kryptimis bei teikdami pasiūlymus Latvijos ir Estijos rinkoms – šių šalių gyventojams sudarėme sąlygas patogiai ir itin palankiomis kainomis per Lietuvą pasiekti Europos miestus. Latvijoje jau sulaukėme itin didelio dėmesio, iš anksto parduota 25 proc. bilietų, o šiandien atskrido pirmieji šios šalies keleiviai. Per metus ketiname pervežti iki 90 tūkst. Latvijos gyventojų", – sakė "flyLAL-Lithuanian Airlines" vadovas Tadas Pukšta.

Latvijos rinkai "flyLAL-Lithuanian Airlines" pasiūlė patogius jungiamuosius skrydžius į 14 Europos miestų per Vilnių.

Anot T.Pukštos, reguliarūs "flyLAL-Lithuanian Airlines" skrydžiai iš Rygos, Talino ir Vilniaus bei didelė dažnų skrydžių Rytų bei Vakarų kryptimis pasiūla taps stipriu konkurenciniu pranašumu Baltijos šalių rinkoje.

Per 2008 m. "flyLAL-Lithuanian Airlines" paslaugomis turėtų pasinaudoti dvigubai daugiau keleivių nei 2007 m. – šiemet Lietuvos bendrovė tikisi milijono keleivių.

"flyLAL-Lithuanian Airlines" vadovas sakė manantis, kad intensyvi "flyLAL-Lithuanian Airlines" plėtra leis ne tik Lietuvos aviacijos verslą pakelti į kokybiškai naują lygmenį, ji prisidės prie turizmo plėtros. Iš to Lietuva papildomai gali gauti iki 0,9 mlrd. litų pajamų.

Apie "flyLAL – Lithuanian Airlines"

Nacionalinio vežėjo AB "flyLAL – Lithuanian Airlines" pagrindinė veikla – keleivių pervežimas reguliariais ir užsakomaisiais skrydžiais. Aviakompanija tiesiogiai iš Vilniaus reguliariaisiais reisais skraidina keleivius į 21 Europos ir Rytų šalių miestą. Iš Rygos ir Talino keleiviai skraidinami su persėdimu Vilniuje. Aviakompanija bendradarbiaudama su kitais vežėjais, "flyLAL – Lithuanian Airlines" gali nuskraidinti į daugiau nei 200 miestų. Didžiąją dalį aviabilietų galima įsigyti www.flylal.com. Įmonės orlaivių parką sudaro 15 lėktuvų: 6 "Boeing 737 -500", 3 "Boeing 737 – 300", 5 "SAAB 2000" ir gegužės mėn planuojamas pradėti eksploatuoti "Boeing 757 – 200".AB "flyLAL – Lithuanian Airlines" 100 proc. akcijų valdo bendrovė "flyLAL Group".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 20.04.2024 Rīgas Motormuzejam 35 Motormuzejs
Par godu Rīgas Motormuzeja 35 gadu jubilejai aicinām uz ieskandināšanas svinībām 20. aprīlī. | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15558696sec.