Lietuviai varžėsi su Latvijos golfo žaidėjais

Savaitgalį Latvijos "Saliena Golf Club" aikštyne vyko ARX Baltica golfo turnyras, kuris kartu buvo ir trečiasis 2008 metų SEB reitingo varžybų etapas. Tai buvo pirmoji Sostinių golfo klubo suorganizuota Lietuvos golfo žaidėjų išvyka į kitoje šalyje vykstantį turnyrą.

Lietuvos golfo žaidėjai į varžybas Latvijoje vyko vienu autobusu. Turnyre skirtingų šalių komandos buvo sumaišytos, lietuviai žaidė kartu su latviais komandose po tris žaidėjus. Tokiu būdu visi žaidėjai susipažino ir susidraugavo.

ARX Baltica golfo turnyro nugalėtoju pirmojoje vyrų kategorijoje (HCP 0-24) tapo latvis Gints Zeltinš, antrojoje vyrų kategorijoje (HCP 25-35,9) geriausiai pasirodė lietuvis Kęstutis Jazbutis.

Moterų grupėje (HCP 0-35,9) nugalėtoja tapo latvė Laima Lūse, o bendroje vyrų ir moterų kategorijoje (HCP 36-54) geriausią rezultatą pasiekė Modestas Keblys.

"Saliena Golf Club" aikštynas yra jauniausias Latvijoje. Visi golfo žaidėjai iš Lietuvos jame lankėsi ir žaidė pirmą kartą, todėl daugumai iš jų naujasis aikštynas pasirodė gana sudėtingas bei painus. Vienas iš lietuvių susimaišęs net smūgiavo golfo kamuoliuką ne į savo duobutę.

"Dėkoju organizatoriams už puikiai suorganizuotą turnyrą ir geras emocijas. Dabar nekantrauju atvykti į Lietuvą ir išbandyti ten esančius golfo aikštynus", - teigė varžybose tarp moterų nugalėjusi latvė Laima Lūse.

"Turnyras Latvijoje buvo pirmas žingsnis link rimtesnių santykių su užsienio golfo klubais. Kontaktus su "Saliena Golf Club" atstovais užmezgėme šių metų sausio mėnesį Helsinkyje vykusioje parodoje. Įvykęs turnyras tik sutvirtino užsimezgusią draugystę, todėl dar šį sezoną planuojame latvius pakviesti apsilankyti ir pažaisti mūsų golfo klube", - po varžybų sakė Sostinių golfo klubo generalinis direktorius Tadas Jarošius.

Prieš 2 metus tarp keturių istorinių Lietuvos sostinių: Kernavės, Trakų, Kauno ir Vilniaus - Pipiriškių kaime netoli Elektrėnų įsikūrusiame Sostinių golfo klube yra pirmasis Lietuvoje pasaulinius standartus atitinkantis 18-os duobučių golfo aikštynas. 2007 metais žurnalas "Golf Inc." Sostinių golfo klubą pripažino geriausiu nauju golfo aikštynu pasaulyje. Čia galima turiningai praleisti laisvalaikį, pabendrauti su draugais ar kolegomis, pažaisti golfą pavieniui, dalyvauti šeimyniniuose ar verslo turnyruose bei kituose klubo organizuojamuose renginiuose.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 24.04.2024 MSC kruīzu izpārdošana līdz 23.04. Estravel Latvia
Atlaide vairāk kā 200 kruīziem šajā pavasarī un vasarā! 7 naktis - Vidusjūra, Ziemeļeiropa un Karību salas // rezervējiet līdz 23.04. | Skatīt vairāk
no 547 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 23.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50313187sec.