airBaltic pradės skraidyti iš Rygos į Hanoverį

Didžiausia Baltijos šalyse oro bendrovė „airBaltic” pasiūlys naują tiesioginį reisą į Vokietijos miestą Hanoverį. Skrydžiai bus pradėti nuo gruodžio 15 d.

„airBaltic“ į Hanoverį skraidins penkis kartus per savaitę – pirmadieniais, antradieniais, ketvirtadieniais, penktadieniais ir šeštadieniais. Keleiviai vyks lėktuvu „Fokker 50“, skrydis truks nepilnas tris valandas (2 val. 55 min.). Skrydžio į vieną pusę bilieto kaina – nuo 25 latų (122,5 litų), įskaitant mokesčius. Daugiau informacijos apie skrydžius galima rasti bendrovės „airBaltic“ interneto svetainėje adresu www.airbaltic.lt.

Hanoveris įsikūręs ant Leinės upės kranto ir tai vienas žaliausių Vokietijos miestų. Hanoveris žymus pasaulyje didžiausiu parodų kompleksu, kur nuolat vyksta tarptautinės parodos, pavyzdžiui, pripažinta pasaulyje informacinių technologijų ir komunikacijų paroda „CeBIT“. Šiame mieste įsikūręs vienas įspūdingiausių zoologijos sodų Europoje. Hanoveryje yra gražių parkų, botanikos sodų, žavus senamiestis. Kasmet ten vyksta viena didžiausių šalies ir pasaulio alaus švenčių – „Oktoberfest".

 

„airBaltic“ šiuo metu keleivius skraidina iš Vilniaus ir Rygos oro uostų į keturis Vokietijos miestus: sostinę Berlyną, Diuseldorfą, Hamburgą ir Miuncheną, taip pat vykdomi skrydžiai iš Liepojos į Hamburgą.

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) yra uždara akcinė bendrovė, įkurta 1995 m. Latvijos valstybei priklauso 52,6 proc., SAS – 47,2 proc. akcijų. Šiuo metu „airBaltic” lėktuvų parką sudaro dvidešimt šeši lėktuvai: dešimt „Boeing 737 – 500”, šeši „Boeing 737-300“, du „Boeing 757-200“ ir aštuoni „Fokker 50“ lėktuvai. „airBaltic” tiesiogiai skraidina iš dviejų Baltijos šalių sostinių – Rygos ir Vilniaus, taip pat siūlo tiesioginius skrydžius tarp Kaliningrado ir Kopenhagos, Liepojos ir Hamburgo, Liepojos ir Kopenhagos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 30.04.2024 Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50282812sec.