airBaltic plečia skrydžių tinklą į penkis pasaulio žemynus

Didžiausia oro bendrovė Baltijos šalyse airBaltic pasirašė bendradarbiavimo sutartis su oro bendrove British Airways ir JAE avialinijomis Emirates, taigi nuo šiol keleiviai turės platesnį skrydžių pasirinkimą į JAV, Kanadą, Pietų Ameriką, Afriką, Indiją bei Azijos šalis.


Žiemos sezono metu, keliaujantys su "airBaltic" iš Rygos galės pasiekti 13 Jungtinių Amerikos Valstijų miestų (Atlantą, Bostoną, Dalasą, Denverį, Fyniksą, Filadelfiją, Hiūstoną, Los Andželą, Majamį, Orlandą, San Franciską, Tampą ir Vašingtoną), 4 miestus Kanadoje (Kalgarį, Monrealį, Torontą ir Vankuverį). Skrydžiai bus vykdomi per Londoną.


Bendradarbiavimas su "British Airways" išplės "airBaltic" skrydžių horizontą ir į pietų egzotiškas pasaulio šalis. Nuo šiol per Londoną taip pat bus galima nuvykti Argentinos sostinę Buenos Aires, Brazilijos miestus San Paulą ir Rio de Žaneirą, Meksikos sostinę Mechiką, Sidnėjų Australijoje, Antigvos miestą Antigvoje ir Barbudoje, Ganos miestą Akrą, Nigerijos sostinę Abudžą, Bridžtauną Barbadose, Jamaikos sostinę Kingstoną, Grenadą, Bahamų sostinę Nasau, Port of Speiną Trinidade ir Tobage, Kaimanų salas, Entebę Ugandoje, Angolos sostinę Luandą.


Jungtiniais skrydžiai Baltijos šalis sujungs ir su Rytų valstybėmis – Kuveitu, Bangladešu, Indijos miestais Kalkuta ir Bengalūru, Singapūru, Tunisu.


Nuo gruodžio mėnesio pradžios airBaltic pradėjo siūlyti 11 naujų krypčių iš Rygos per JAE sostinę Dubajų. Jungtiniais airBaltic ir JEA avialinijų skrydžiais bus galima pasiekti Honkongą, Malaiziją, Mumbajų Indijoje, Pakistaną, Iraną, Kuveitą, Katarą, Omaną, Bahreiną, Singapūrą ir Seišelių salas.


Šiuo metu airBaltic iš Rygos į Dubajų skraidina du kartus per savaitę – pirmadieniais ir penktadieniais. Skrydžiai atliekami lėktuvu Boeing 757-200. Skrydis trunka 6 val. 15 min. Bendradarbiavimas su Emirates suteiks airbaltic keleiviams galimybę nuvykti į Dubajų ir tomis dienomis, kai nėra tiesioginių skrydžių iš Rygos.


airbaltic bendradarbiavimas su British Airways ir Emirates avialinijomis leis įsigyti bilietus specialiomis kainomis. Pavyzdžiui, skrydis į iš Rygos į Indijos miestą Mumbajų kainuoja nuo 1500 Lt, į Singapūrą – nuo 2000 Lt, į Sidnėjų – nuo 2400 Lt su visais mokesčiais į vieną pusę.


AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) yra uždara akcinė bendrovė, įkurta 1995 m. Latvijos valstybei priklauso 52,6 %, SAS – 47,2 % akcijų. Šiuo metu airbaltic lėktuvų parką sudaro dvidešimt šeši lėktuvai: dešimt Boeing 737 – 500, šeši Boeing 737-300, du Boeing 757-200 ir aštuoni Fokker 50 lėktuvai. airBaltic tiesiogiai skraidina iš dviejų Baltijos šalių sostinių – Rygos ir Vilniaus, taip pat siūlo tiesioginius skrydžius tarp Kaliningrado ir Kopenhagos.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50993204sec.