Smile Taxi ir Baltic Taxi automobilių įranga su šiuolaikiniais technologinių sprendimais

Taksi bendrovės bando plėsti ir pritaikyti modernesnes technologijų galimybes. Latvijos Smile Taxi ir Baltic Taxi automobiliai, bendradarbiaudami su kompanija Lucky Lines, įrengė LCD monitorius, kuriose bus galima matyti Rygos interaktyvius žemėlapius. Netolimoje ateityje automobiliuose bus galima rasti interneto ryšį. Smile Baby Taxi paslaugų vartotojai – mažieji keleiviai ekrane galės stebėti Latvijos animaciją.

„Mums svarbu, kad taksi klientai jaustųsi patogiai ir gerai, greitai nuvyktų į pageidaujamą vietą ir maršruto metu galėtų sekti įvykius. Padedant kompanijos Lucky Lines, kurie siūlo platų, įvairių tipų LCD monitorius, visose mūsų automobiliuose buvo įdiegtos pažangios GPRS sistemas. Tokiu būdu, taksi vairuotojai greičiau ir neužtrukdami pasiekia norimą vietą. Šiuo metu kuriama programinė įranga, kuri suteiks taksi internetą ir per LCD ekraną klientas galės sekti kelionę, taip pat bus galimybė siųsti elektroninius laiškus arba susirasti reikiamos informacijos. Ypač naudinga ši naujovė bus per ilgesnes keliones - į Estiją, Vilnių, Ventspilį“, sako Smile Taxi valdybos narys Aleksejs Ignatjevs.

„Tai, kad vis įvedame naujoves technologijų pasaulyje ir ieškome naujų sprendimų lemia ne tik konkurencingumas, tačiau noras pagerinti paslaugų gavėjų komfortą. Jeigu Rygoje bus daugiau moderniųjų taksi, suaktyvės konkurencija ir pagerės paslaugų kokybė“, teigia A. Ignatjevs.

A. Ignatjevs nurodo, kad ypatingą reikšmę LCD monitorių naudojimas turės Smile Baby Taxi jauniesiems keleiviams – kelionės metu jie galės žiūrėti latvių animacinius filmus. Smile Baby Taxi bendradarbiauja su animacinių filmų studija Dauka, kuri kuria tokius filmus kaip Miega vilcieniņš, Māsa un brālis, Zaķīšu pirtiņa ir kt. Šiuos filmukus mažieji keleiviai galės stebėti visą kelionės laiką.

Smile Taxi automobilius galima atpažinti iš dizaino - jie yra geltonos spalvos. Smile Taxi yra patogūs ir erdvūs Ford Focus ir Mercedes Benz Vito automobiliai. Jie teikia paslaugas Rygoje, Jurmaloje ir kitose Rygos raj.

 

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aktīvās tūrisma sezonas atklāšana Jelgavā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
20.aprīlī 12 - 17 ikviens aicināts uz aktīvās tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu Dzīvesziņas un arodu sētā. | Skatīt vairāk
Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4712038sec.