Rygos zoologijos sodas – švytės ir mirgės

Nuo gruodžio 4 iki sausio 17 d.

Rygos zoologijos sodo darbuotojai didžiuojasi savo Akvariumo aikštelės eglute. Per dvidešimt metų eglutė tapo tikra zoologijos puošmena. Jau nuo gruodžio 4 dienos zoologijos sodas kvies ne tik aplankyti sodo gyventojus, bet ir pasigrožėti zoologijos sodo papuošimais. Zoologijos sodas kviečia kartu sutikti šventes.

Paprastai nuo spalio vidurio iki balandžio mėnesio, zoologijos sodas užsidaro 16: 00 h. Tačiau šiais metais, o tikliau nuo gruodžio 4d. iki sausio 17 d., Rygos zoologijos sodas lankytojų lauks iki 18: 00, o pats „zoologijos sodo mirgėjimas” veiks iki 20:00.

Be to, zoologijos sodo centre bus deginamas didžiulis laužas, netoliese dirbančios kavinės siūlys gardžią kavą ir saldumynus.

Užsisakę ekskursiją (tel. 67518669) po zoologijos sodą, jūs kartu su gidu ne tik stebėsite zoologijos sodo gyventojus, bet ir dalyvausite kalėdinėje šventėje.

Norėdami paskatinti zoologijos sodo lankytojus, nuo 16:00-18:00 valandos įėjimas į zoologijos sodą kainuos tik vieną latą! (tiek pat kainuoja ir automobilių stovėjimo aikštelė nuoma).

Taip pat zoologijos sodas kviečia aplankyti ir naujagimius. Taigi, visai neseniai zoologijos sodas susilaukė pagausėjimų paršelių šeimoje ir Ibių lizde. Turbūt didžiulio susidomėjimo sulauks ir jaunieji Rygos zoologijos sodo gyventojai - asiliukas vardu Pinokis ir neseniai gimęs kupranugariukas Nisselinskis. Nors jaunieji zoologijos sodo gyventojai dar maži, bet jau pasirengę žiemai – užsiauginę ypatingai ilgus ir pūkuotus kailinius.

Tikimasi, kad zoologijos sodas sulauks daug lankytojų, kurie savo šventinę nuotaiką pasidalins su zoologijos sodo gyventojais.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43651485sec.