airBaltic pradeda tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Paryžių, Miuncheną, Berlyną

2009.12.19, 16 val. 45 min. pagrindinio Lietuvos oro vežėjo „airBaltic“ lėktuvas pakils pirmajam atnaujintam tiesioginiam skrydžiui iš Vilniaus į Paryžių. Iki Šv. Kalėdų oro bendrovė atnaujina tris tiesiogines skrydžių kryptis iš Vilniaus oro uosto – į Paryžių, Miuncheną ir Berlyną. Į Miuncheną lėktuvas iš Vilniaus kils rytoj, o į Berlyną – pirmadienį.

Skrydžiai į Paryžių bus vykdomi 3 kartus per savaitę – antradieniais, penktadieniais ir sekmadieniais. Bilietų kainos prasidės nuo 185 litų į vieną pusę perkant internetu, įskaitant oro uosto ir transakcijos mokesčius. Skrydis truks 2 valandas ir 45 minutes.

Oro bendrovė paskelbė šventinę bilietų išpardavimo akciją visiems skrydžiams iš Vilniaus ir per Rygą, pasirenkant skrydžių datas nuo kitų metų sausio 5 dienos ik vasario 28 dienos. „airBaltic“ viceprezidento ir generalinio direktoriaus Lietuvoje Tado Vizgirdos teigimu, penktadieninis reisas į Paryžių turėtų patikti savaitgalinių kelionių mėgėjams, kadangi lėktuvas iš Vilniaus kils penktadieniais vakarop, o grįžti bus galima sekmadienį.

Nuo rytojaus, gruodžio 19 dienos, „airBaltic“ iš Vilniaus pradės skraidyti į slidininkų pamėgtą miestą – Miuncheną, o pirmadienį, gruodžio 21 dieną, „airBaltic“ lėktuvas pasieks kitą Vokietijos miestą – Berlyną. Į Miuncheną bus skrendama antradieniais, trečiadieniais, šeštadieniais ir sekmadieniais, į Berlyną – pirmadieniais, ketvirtadieniais ir šeštadieniais. Bilietų kainos skrydžiams į šiuos miestus – atitinkamai nuo 185 ir 170 litų, įskaitant oro uosto ir transakcijos mokesčius. Į Miuncheną lėktuvas skris 2 valandas ir 30 minučių, o į Berlyną – beveik viena valanda trumpiau.

Po Naujųjų metų „airBaltic“ atnaujins tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Amsterdamą ir Romą. Visi atnaujinti skrydžiai bus vykdomi lėktuvais „Boeing 737-500“.

Lapkritį „airBaltic“ pasveikino Susisiekimo ministerijos sprendimą keisti Vilniaus oro uosto kainodarą. Sumažėjus mokesčiams, oro bendrovė paskelbė atnaujinsianti kai kuriuos tiesioginius skrydžius iš Vilniaus. Kaip teigė oro bendrovės „airBaltic“ atstovai, nauja oro uosto kainodara padės atsigauti Vilniaus oro uostui ir visai aviacijos rinkai šalyje bei turės įtakos teigiamiems ekonominės situacijos pokyčiams.

Kitais metais skrydžių tvarkaraštis pasipildys 3 naujais reisais ir iš Rygos. Bus skrendama į Belgradą Serbijoje, Madridą Ispanijoje ir Vasą Suomijoje. Skrydžiai į Belgradą bus pradėti gegužės 5, į Madridą – birželio 2, o į Vasą – kovo 29 dieną. Naujosios kryptys suteiks galimybę pasiūlyti patogų tranzitinį susisiekimą per Rygą į ir iš daugiau kaip 60 Vakarų Europos, Nepriklausomų Valstybių Sąjungos ir Viduržemio jūros regiono paskirties vietų.

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) yra uždara akcinė bendrovė, įkurta 1995 m. Latvijos valstybei priklauso 52,6 proc., Baltijas aviācijas sistēmas SIA – 47,2 proc. akcijų. Šiuo metu „airBaltic“ lėktuvų parką sudaro trisdešimt vienas lėktuvas: dešimt „Boeing 737 – 500“, aštuoni „Boeing 737-300“, du „Boeing 757-200“ ir vienuolika „Fokker 50“ lėktuvai. „airBaltic” tiesiogiai skraidina iš trijų Lietuvos oro uostų: Vilniaus, Kauno bei Palangos, iš Latvijos sostinės, taip pat siūlo tiesioginius skrydžius tarp Kaliningrado ir Kopenhagos.

 

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47238183sec.