airBaltic laimėjo pasaulinį apdovanojimą už verslo sprendimus [1]

Pasaulio aviacijos rinką aprašantis žurnalas „Air Transport World“ paskelbė, kad „Phoenix“ prizas šiais metais skiriamas oro bendrovei airBaltic – kaip geriausiai įgyvendinusiai verslo pakeitimus.

„Per paskutiniuosius metus įgyvendinome didelio masto verslo restruktūrizavimą, įtraukusį visas verslo sritis. Džiaugiamės, kad mūsų pasiekimai versle pelnė „Air Transport World“ pasaulinį pripažinimą. Aviacijos rinkoje „ATW Phoenix“ apdovanojimas turi tą pačią vertę kaip Oskaro apdovanojimai kine“, – sakė airBaltic prezidentas Bertoltas Flickas.


ATW redakcijos direktorius Flint Perry teigė, kad „Phoenix“ apdovanojimas buvo įsteigtas siekiant pripažinti tas oro bendroves, kurios transformuojantis verslui pasiekė augimą. „Tai puikiai apibūdina ir airBaltic, kuri pakeitė savo veiklos modelį nuo skrydžių „iš taško į tašką” iki platų skrydžių tinklą turinčios oro bendrovės“, – pažymėjo F. Perry.

Žurnalo redaktoriai išskyrė sėkmingą airBaltic sprendimą dėl tranzitinių skrydžių pasiūlos – dėl jų oro bendrovė žymiai padidino veiklos ir finansinius rezultatus. Per pirmuosius devynis 2009 m. mėnesius airBaltic Rygos oro uoste aptarnaujamų keleivių skaičių padidino 33 proc.

Žurnale rašoma, kad 2008-2009 metais, kai Latvija dėl ekonominės krizės stipriai nukentėjo, oro bendrovė sugebėjo greitai ir ryžtingai reaguoti. airBaltic efektyviai sumažino sąnaudas, pasiekė didžiausią per visą veiklą lėktuvų užpildymo rodiklį ir padidino pajamas – tai lėmė verslo modelyje pritaikytos inovacijos. Sparčią airBaltic plėtrą lydėjo ir veiklos kokybės augimas. Klientų skundų per 2009 metus sumažėjo trečdaliu, punktualumo rodiklis paaugo 3,5 proc. punktais ir dabar airBaltic yra viena punktualiausių oro bendrovių Europoje.

„Phoenix“ apdovanojimas oro bendrovei bus įteiktas vasario 1 d. Singapūre vyksiančiame iškilmingame ATW renginyje. Daugiau informacijos apie šį apdovanojimą bus pateikta vasario mėn. ATW numeryje.


Air Transport World (www.ATWOnline.com) yra pirmaujantis mėnesinis žurnalas, apžvelgiantis oro bendrovių, lėktuvų gamybos ir aptarnavimo paslaugų rinkas visame pasaulyje. Apdovanojimų programa pradėta 1974 metais, siekiant pripažinti sėkmingiausius veiklos atvejus. Laureatus renka žurnalo redaktoriai iš daugelio šalių. ATW „Phoenix“ apdovanojimus yra pelniusios tokios oro bendrovės kaip „Malaysia“, „Royal Jordanian“, „Korean“, „Air New Zealand“.

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) yra uždara akcinė bendrovė, įkurta 1995 m. Latvijos valstybei priklauso 52,6 proc., Baltijas aviācijas sistēmas SIA – 47,2 proc. akcijų. Šiuo metu „airBaltic“ lėktuvų parką sudaro trisdešimt vienas lėktuvas: dešimt „Boeing 737 – 500“, aštuoni „Boeing 737-300“, du „Boeing 757-200“ ir vienuolika „Fokker 50“ lėktuvai. „airBaltic” tiesiogiai skraidina iš trijų Lietuvos oro uostų: Vilniaus, Kauno bei Palangos, iš Latvijos sostinės, taip pat siūlo tiesioginius skrydžius tarp Kaliningrado ir Kopenhagos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 As 01/19/2010 14:04 Taip žinoma... pelnas padidėjo... kur nepadidės, ypač kai padarė bagažo išsipirkimo naujovę (kaip mane informavo nuo lapkričio mėn.)...Gali išsipirkti vieną, bagažą ir dar leidžiama išsipirkti, net 8 papildomus (pipildomas bagažas 15 EU), tik dėmesio, brangieji keleiviai, nepasimaukite, kaip aš to vos nepadariau... Visų 8 bagažų bendras svoris negali viršyti 20 kg. Ypač tai gali nuskausminti, tuos, kurie turi jungiamuosius skrydžius). Tačiau ačiū oro bendrovės darbuotojams, kad jie nekreipia dėmesio į perviršį pvz.: už 21,5 kg. (tarkim iki 22 kg.) nemokėsite už kiekvieną papildomą kg. viršaus. Pastaruosius 2009 metus, dažnai teko naudotis airBaltic paslaugomis. Žinoma, negaliu skųstis jų nepunktualumu ar darbuotojų nepaslaugumu, tačiau į kai kuriuos dalykus verta atkreipti dėmesį, nes galite labai stipriai nusivilti. Gerų skrydžių!

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44670606sec.