Vienintelis Baltijos restoranas Bergs puikuojasi Europos TOP 50

Svetainėje „The European 50 best restaurants“ rinkimuose, restoranas Bergs užėmė 47 vietą tarp geriausiųjų restoranų Europoje. Bergs tapo pirmuoju Latvijos restoranu, kuris buvo įtrauktas į „The European 50 best restaurants“ restoranų sąrašą.

Geriausiu Europos restoranu pripažintas ispanų restoranas „El Bulli“, antrą ir trečią vietas dalijasi britų restoranai „Le Gavroche“ ir „Maze“. Tuo tarpu, Lietuvos restoranas nepateko į TOP 50, jis liko 63 vietoje, o Estijos restoranai „Restoran O” ir „Gloria” liko tik 73 ir 87 vietose.

Restoranas Bergs 2009 m. rudenį rinkimų sąraše buvo septyniasdešimtoje vietoje, tačiau per pastaruosius kelis mėnesius restoranas pakilo į 64 vietą.

„Šitas įvertinimas yra mums labai svarbus. Aš tikrai likau maloniai nustebinta, kad mūsų restoraną įvertino ne tik vietos lankytojai, bet ir užsienio svečiai. Būti tarp 50 geriausiųjų restoranų, reiškia mums labai daug. Mes ir toliau stengsimės atitikti visus kokybės kriterijus ir pateisinti mūsų klientų poreikius. Tiesa, šiandien mėgautis mūsų restorano maistu nėra taip paprasta – savo klientams siūlome išankstinę rezervavimo paslaugą, teigia viešbučio Hotel Bergs direktorė Iveta Sprūdža. „ 2009 metai mūsų restoranui ir viešbučiui buvo itin sėkmingi. Pasaulio prestižiniuose rinkimuose „Small Luxury Hotels of the World“ nominacijoje Luxury Boutique Hotel - Bergs pateko į finalą.

Europos restoranų portalas "The European 50 best restaurants" savo interneto svetainėje www.theeuropean50best.com atliko išsamią apklausą. Apklausoje dalyvavo tūkstančiai restoranų klientų, kurie dalijosi savo patirtimi. Svetainės kūrėjai iš pasakytų nuomonių, sudarė topą. Restoranai buvo vertinami pagal įvairius kriterijus: maisto kokybę, virėjo fantaziją, kūrybiškumą, nuoseklumą, kulinarijos standartus, paslaugumą, skonį.

Į restoranų Top 100 sąrašą pateko tokie prestižiniai pasaulio restoranai - Nobu Londone, L'Atelier de Joel Robuchon Paryžiuje ir Mathias Dahlgren Stokholme. Šiais metais Top 100 sąraše puikuojasi dar 20 Europos restoranų, įskaitant ir Estijos restoraną „Korsaar“.

Hotel Bergs buvo nominuotas įvairioms nominacijoms: Pirmaujantis Latvijos Viešbutis 2009, Liukso viešbutis 2009 ir britų Conde Nast Johansens 2009 apdovanojime „Viešbučio dizaino meistrė“. Taip pat viešbutis gavo britų leidėjo Business Destinations apdovanojimą „Geriausias mažasis Rytų Europos viešbutis“.

Informacija apie Hotel Bergs viešbutį.

Viešbutis „Hotel Bergs“ veikia nuo 2003 metų liepos pradžios. 2008 m. gegužę viešbutis „Hotel Bergs" tapo pirmuoju viešbučiu Rygoje, kuris buvo priimtas į prestižinį pasaulinį tinklą „Small Luxury Hotels of the World" (SLH). Hotel Bergs siūlo 38 komfortabilius apartamentus ir liukso kambarius. Klientams siūloma naudotis aukštos kokybės įranga ir puikiai įrengtomis konferencijų salėmis. Viešnagė viešbutyje tinka tiek trumpalaikiams, tiek ilgalaikiams vizitams. Viešbutis įsikūręs pačiame Rygos centre, vos keli žingsniai iki Rygos senamiesčio. Restoranas „Bergs“ savo klientams siūlo pusryčius, pietus ir vakarienė.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.72885394sec.