Trys priežastys, kodėl apsilankyti Dr. Med. Janio Gilio privačioje Plastinės chirurgijos klinikoje Rygoje

Trys priežastys, kodėl apsilankyti Dr. Med. Janio Gilio (Jānis Ģīlis) privačioje Plastinės chirurgijos klinikoje (Dr. Med. Jāņa Ģīļa privātā Plastikas ķirurģijas klīnika) Rygoje.

Dr. Med. Janio Gilio privati Plastinės chirurgijos klinika įsteigta 1992 metais ir šiandien pasiūlo vieną plačiausių paslaugų asortimentą Baltijoje. Klinikos specializacija – estetinė ir rekonstrukcinė plastinė chirurgija – veido, krūtų, kūno ir lyties organų operacijos.

Dažnai klientai pasirenka atlikti kokią nors plastinės chirurgijos operaciją už savo šalies ribų, kad išsaugotų kuo didesnį anonimiškumą, ir mes tai gerbiame. Ypač kalbant apie žmones, kurie atvyksta pas mus iš Estijos, Lietuvos ir Skandinavijos šalių.

Kadangi Ryga yra tik kelių šimtų kilometrų atstumu, tai yra didelis pranašumas, nes galima racionaliai suplanuoti vizitą pas plastikos chirurgą, pavyzdžiui, kartu su darbine komandiruote. Mes rekomenduojame išnaudoti oficialias savo šalies šventines dienas, kad savo ruožtu mes Latvijoje dirbame.

Ne visada po operacijų, o ypač po grožio injekcijų, reikia išbūti klinikoje. Mes dažnai pastebime, kad mūsų pacientai po manipuliacijų klinikoje vakare eina į kokią nors kultūros renginį – operą arba koncertą, arba paprasčiausiai pasinaudoja galimybe aplankyti draugų.

Veido operacijos.

Veidas yra kaip kiekvieno iš mūsų asmenybės vizitinė kortelė, ir tai tik žmoniškai norėti jaustis ir atrodyti gerai. Laikui bėgant mūsų organizme vyksta naturalus senėjimo procesas, kuris liečia ir veido odą. Šis procesas vyksta lėtai, jei patys jo nestimuliuojame, skirdami per mažai laiko poilsiui, rūkydami ar net prabūdami prirūkytose patalpose, intensyviai besidegindami arba nepakankamai besirūpindami savo veido oda.

Veido ir kaklo oda tampa sausesnė ir todėl mažiau elastinga. Atsiranda pirmosios mažosios raukšlelės aplink akis ir burną. Lūpų oda yra ypač švelni ir plona, todėl, jeigu oda nepakankamai prižiūrima, senėjimo poveikis pastebimas greičiau. Veidinis ir riebalinis audinys pamažu pradeda nusileisti žemyn, dėl to keičiasi veido ovalo linija, o kraujagyslių tinklai veido odoje tampa vis ryškesni.

Kiekvieno kliento norai skirtingi – nuo mažos įdubėlės ant nosies iki nusiledusių akių vokų ir veido ovalo.

Kovodami su senėjimo požymiais, jus galite tik laimėti. Laiku atlikdami kombinuotas nedideles veido rejuvenacijos (atgaivinimo) procedūras, jus ne tik pasieksite puikų ir pastebimų rezultatų, bet ir sutaupysite laiko ir pinigų. Mūsų klinikos specialistai pasiūlo platų metodų mastą ir mes rekomenduosime jums tinkamiausias injekcijas arba injekcijų kombinacijas kartu su chirurginėmis manipuliacijomis.

Krūtų operacijos.

Gamta ne kiekvienai moteriai vienodai dosni: vienai ji davė per mažą krūtinę, kitai – per didelę. Kūnui kenkia ir laikas bei gravitacija – šios dvi jėgos traukia žemyn viską, ką tik galima, ir krūtinė ne išimtis; savo poveikį taip pat turi svorio permainos, nėštumas, vaiko žindymas. Atliekant krūtinės formos korekciją panaudojant pacientės riebalinį audinį kartu galima pataisyti ir bendrus jos kūno kontūrus. Operacijai reikalingi riebalai dažniausiai išgaunami iš probleminių zonų – pilvo, šlaunų ar klubų srityje.

Krūtų padidinimo metu galima pataisyti krūtinės formą tiek implantų pagalba, tiek pačios pacientės riebaliniu audiniu. Krūtų formos ir dydžio padidinimas atliekamas dėl kelių priežasčių:

- Kad pataisytų kūno kontūras moterims, kurios dėl asmeninių priežasčių mano, kad jų krūtinė per maža;

- Kad atgautų prarastą krūtinės tūrį, kuris sumažėjęs po nėštumo, dėl svorio praradimo ar senėjimo;

- Kad ištaisytų krūtų asimetriją;
- Jei reikalinga krūtų rekonstrukcija po onkologinės operacijos.

Prieinami ivairių dydžių, tūrių ir formų krūtų implantai, kurie leidžia pasirinkti individualiai tinkamiausią kiekvienai moteriai, kad ji galėtų gauti pageidaujamą krūtinės išvaizdą.

Krūtų pakėlimas gali atnaujinti Jūsų figūrą. Jus atgausite anskstesnę dėl gravitacijos prarastą krūtinės apimtį ir formą. Jei metams bėgant arba po vaiko žindymo Jusų krūtys praradusios savo ankstesnį tūrį ir Jus norite jas padaryti vešlesnes, krūtų pakėlimo operacijos metu galima įdėti implantus ir padidinti krūtinę iki pageidaujamo dydžio. Dažnai moterys pasirenka krūtų pakėlimą, kad koreguotų įgimtą asimetriją, kai viena krūtis gerai išvystyta, bet kita – neišvystyta.

Krūtų sumažinimas. Sunki ir didelė krūtinė dažnai sukelia kaklo, nugaros ir pečių skausmus, sąsmaukas pečiuose ir didelį nepatogumo jausmą. Po krūtų sumažinimo operacijos Jus laimėsite daug daugiau negu mažesnio dydžio tvirtą krūtinę. Jus išsivaduosite iš psichologinio ir emocionio diskomforto, įgysite judesio laisvę sporto užsiėmimų ir fizinės veiklos metu bei įgysite daug platesnių aprangos stiliaus pasirinkimo galymybių.

Lyties organų operacijos.

Erektilinė disfunkcija (impotencija) sunki psichologinė ir emocinė būklė, kai varpa negali pakankamai sustandėti ir atlikti vieną iš funkcijų – lytinį aktą.

Erektilinės disfunkcijos priežastys gali būti skirtingos – traumos, prostatos operacijos, cukrinis diabetas ir kiti.

Daugeliu atvejų situaciją gali pataisyti urologas arba seksopatologas. Vis dėlto būna atvejų, kai chirurginis gydymas vienintelis būdas atgauti pilnavertį lytinį gyvenimą. Varpe dedamas implantas, kuris užtikrina varpos sustandėjimą visą laiką, arba hidraulinis protezas, kurio pagalba erekciją sukeliama pagal pageidavimus. Visą kitą laiką varpa būna suglebusi. Apie implanto buvimą žino tik pacientas ir jo gydytojas.

Moterims taip pat mes pasiūlome atlikti korekcines lyties organų operacijas – mažųjų lytinių lūpų redukciją arba sumažinimą ir didžiųjų lytinių lūpų tūrio padidinimą.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Latvija
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 25.04.2024 Latvijas nacionālā teātra izrāde TUKUMĀ Tukuma TIC
25. aprīlī, plkst.13:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izrāde pusaudžiem un viņu vecākiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48155713sec.