Rygoje pirmą kartą įvyks tarptautinės šokių varžybos dėl pagrindinio Best Dance Show prizo

Nuo gegužės 5 d. iki liepos 14 d. Ryga taps renginio, kuriam Europos lygmeniu analogų iki šiol nebuvo, veiksmo vieta. Rygos olimpiniame sporto centre, Grostonas g. 6B, pirmą kartą įvyks tarptautinis šokių konkursas Best Dance Show 2012, kuriame šokių meno mėgėjai trimis etapais varžysis su profesionalais dėl nominacijų ir prizų tiek salsos, Argentinos tango, moderniojo džiazo, rytietiško šokio, tiek Lotynų Amerikos ir standartinių šokių programose. Pagrindinis Best Dance Show 2012 prizas – 10000 eurų dydžio premija.

Šiuo metu pradėta dalyvių registracija į konkurso atrankos etapus ir registravimas prijungties režimu iki balandžio 21 d. ir gegužės 19 d.

Renginio organizatorė Šokių meistriškumo mėgėjų ir profesionalų asociacija (Deju mākslas amatieru un profesionāļu asociācija) pabrėžia, kad šiame konkurse gali dalyvauti šokėjų poros ar šokėjų grupės iš Europos, Baltijos, NVS šalių ir Rusijos, nepriklausomai nuo profesionalaus pasiruošimo lygio, stažo ir priklausomumo kokiam konkrečiam šokių klubui ar asociacijai. Vaikų amžiaus grupėje dalyvauti gali ne jaunesni kaip 8 metų, suaugusiųjų grupėje – ne jaunesni kaip 18 metų šokėjai. Išsamūs konkurso nuostatai paskelbti oficialioje konkurso interneto svetainėje.

Best Dance Show konkurso metu vienoje šokių aikštelėje susitiks profesionalai ir šokių meistriškumo gerbėjai – mėgėjai, kurie varžysis vienoje nominacijų grupėje. Žiūrovams tai galėtų būti pramoginis intriguojantis pramoginis renginys, o organizatoriams – profesionalus iššūkis suorganizuoti šokių varžybas, kurios taptų laukiamu, kasmečiu šokių meistriškumą populiarinančiu renginiu, kurio metu visoms šokio apraiškoms suteikta „garbės vieta“, – mintimis dalijasi Šokių meistriškumo mėgėjų ir profesionalų asociacijos valdybos narys Jevgenijus Arapočkinas.

Gegužės 5 d. ir birželio 2 d. įvyks konkurso atrankos etapai. Jų metu žiuri vertins dalyvių šokių pavyzdinius pasirodymus pasirinktoje nominacijoje ir 3 geriausių kiekvienos nominacijos šokėjų porų pasirengimą startuoti finaliniame renginyje, kad kovotų dėl pagrindinio prizo – 10000eurų, taip pat dalyvautų baigiamajame konkurso renginyje – liepos 14 d.

Dalyvių pasirodymų atitiktį keliamoms konkurso sąlygoms ir standartams vertins septyni šokių meistriškumo profesionalai, pelnę tarptautinį pripažinimą, ir pramogų verslo atstovai. Jų vardai plačiajai visuomenei kol kas dar neatskleidžiami. Žiuri pagal tarptautiniu lygmeniu pripažintą skating sistemą vertins šias kiekvieno pasirodymo kategorijas – meninį pasirodymo atlikimą, originalumą, drabužius, atlikimo techniką, atitiktį muzikiniam pritarimui ir pasirodymo siužetui.

Baigiamojoje renginio dalyje liepos 14 d. žiūrovai galės gėrėtis tiek geriausių konkurso dalyvių atlikimu, tiek garsių pasaulio menininkų, šokėjų ir dainininkų pasirodymais. Grandioziniame baigiamajame renginyje kiekvienos nominacijos laimėtojui bus įteikti pirmieji pasaulyje šokių meistriškumo metų Best Dance Show prizai.

Oficialus informacinis konkurso rėmėjas – televizijos kanalas „ОЕ“ – užtikrins konkurso dienoraščio transliaciją po kiekvieno atrankos etapo. Liepos 14 d. televizijos kanalo „OE“ tiesioginės transliacijos metu bus rodomas ir konkurso finalas. Tiek atrankos etapų metu, tiek finalo metu žiuri vertinimui galės turėti įtakos ir žiūrovai, balsuodami trumposiomis žinutėmis.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 25.04.2024 Nāc un sāc spēlēt golfu! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 27.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60087085sec.