Pirmas Mercure Hotel viešbutis Latvijoje

Accor ir Orbis Group plečia savo viešbučių pasiūlą su nauja vieta – Mercure Riga Centre.

2014 m. gegužės 1 d. 4 žvaigždučių viešbutis Mercure Riga Centre prisijungė prie Mercure prekinio ženklo ir tapo pirmuoju viešbučiu, atstovaujančiu šį prekinį ženklą Latvijoje. Viešbutis veikia, remiantis franšizės sutartimi su Orbis Hotel Group iš Varšuvos Lenkijoje – tai yra pagrindinis Accor prekinių ženklų franšizės davėjas Baltijos šalyse.

Accor – tai yra vadovaujanti viešbučių kompanija Europoje, per partnerystę su Orbis siekianti plėstis Lenkijoje ir Baltijos šalyse. Latvija, Lietuva ir Estija siūlo puikias perspektyvas, ir mes planuojame stiprinti savo vietą šioje rinkoje. Mercure Riga Centre Latvijoje yra puikus viešbutis.” – priduria Laurent Picheral, Orbis vadovas.

Darbui ir poilsiui

Mercure Riga Centre viešbutis yra pačioje Rygos širdyje, arti daugelio lankytinų vietų senamiestyje. Viešbutis yra įsikūręs istoriniame jugendo stiliaus name, kuris buvo pastatytas 1901 metais. Nuo Rygos oro uosto (RIX) jį galima pasiekti vos per 15 minutes, o Rygos centrinė geležineklio stotis yra pasiekiama pėsčiomis per 1 minutę.

Viešbutis siūlo 143 pilnai įrengtus kambarius, 128 iš jų – standartiniai vienviečiai ir dviviečiai kambariai. Svečiai taip pat gali rezervuoti 11 privilegijuotų kambarių ir 4 mažuosius apartamentus. Mercure Riga Centre siūlo modernų konferencijų centrą su 6 salėmis, galinčiomis sutalpinti 100 žmonių. Visose salėse yra profesionali multimedijos įranga, Wi-Fi internetas, projektorius ir podiumas. Tarptautinių renginių organizatoriams pareikalavus, viešbutis taip pat siūlo sinchroninio vertimo paslaugą.

Prisijungimas prie Mercure mums yra puiki galimybė mokytis iš Accor ir Orbis Hotel Group turtingos patirties. Dėka pasirašytų sutarčių, gavome prieigą prie aukšto lygio žinių ir veiklos standartų, patikrintų rezervacijos įrankių bei pilnos rinkodaros, pardavimų ir veiklos paramos. Tikiuosi, kad viešbučių rinka Latvijoje plėsis pagal mūsų pavyzdį, priimdama dar kitus vardus iš Accor portfolio” – sakė Aigars Gerhards, Mercure Riga Centre vadovas.

Geram apetitui

Teminis Keliautojų Restoranas kviečia svečius kasdien nuo 12:00 (vidurdienį) iki 11:00 val. vakaro. Patiekalai pateikiami stilingose patalpose su oro kondicionavimu. Šiltų pavasario ir vasaros mėnesių metu svečiai gali mėgautis valgiu ant atvirios terasos. Keliautojų Restoranas yra geras pasirinkimas šeimos pietums, verslo susitikimui bei romantiškai vakarienei dviems. Mercure Riga Centre taip pat yra baras, kuriame malonią atmosferą užtikrina nuotaikinga muzika bei platus gėrimų ir užkandžių pasirinkimas.

Kūnui ir sielai

Viešbučio sporto centras yra ideali vieta poilsiui ir atsinaujinimui tiek kūno, tiek sielos po užimtos darbo dienos. Svečiams siūloma daug įvairių procedūrų ir įrenginių, pavyzdžiui, masažas, burbulinė vonia, sauna bei turkiška pirtis. Iš anksto užsisakius, poilsio metu vaikais gali pasirūpinti auklė. Visos patalpos yra laisvai prieinamos neįgaliesiems.

Mercure vardas

Mercure vardo pagrindinis tiklsas yra išlikti harmoniškai su vietiniais žmonėmis, tradicijomis, istorija, kultūra ir viešbučio vietos ypatingomis charakteristikomis. Tinklas apima daugiau nei 700 viešbučių 50 šalių. Vardas stipriai vystosi franšizės modelio dėka, taip pat dėl to, kad tinklo viešbučiai yra žinomi dėl jų gebėjimo sumaniai remtis vietos tradicijomis ir kultūra bei suvienyti modernų pasaulį su vietos istorinėmis šaknimis. Išlaikydami Mercure vardo standartus, viešbučiai yra stulbinamai individualūs. Jų stiprybė remiasi trimis vertybėmis: autentiškumu, smalsumu ir klientų patogumu. Mercure Riga Centre yra dvidešimt antras šio vardo viešbutis Orbis Hotel Group tinkle.

***

Mercure, stipraus ženklo garantuojama nuostabi patirtis

Tiek darbui, tiek poilsiui Mercure siūlo geriausią alternatyvą viešbučių grandinėms ir nepriklausomiems viešbučiams. Mercure yra vienintelis vidurinio lygio viešbučių prekinis ženklas, suvienijantis tarptautinio daugiau nei 700 viešbučių tinklo stiprybes ir garantuotus kokybės standartus su nuostabia patirtimi vis kitokiuose viešbučiuose, paremtuose vietinėje bendruomenėje ir vadovaujamuose entuziastiškų žmonių. Miestų centruose, šalia jūros ar kalnuose – Mercure tinklas Jus kviečia į 51 šalis visame pasaulyje.

Daugiau informacijos apie Mercure tinklą rasite svetainėje: www.mercure.com.

Orbis Hotel Group yra didžiausias viešbučių tinklas Lenkijoje. Jis valdo 62 viešbučius 30 miestų Lenkijoje ir 4 viešbučius Baltijos šalyse. Visi šio tinklo viešbučiai kartu siūlo 11600 kambarių. Viešbučiai dirba su vardais Sofitel, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles ir ibis budget, o taip pat Orbis Hotels. Šie vardai yra pripažinti visame pasaulyje ir siūlo paslaugų kokybę atitinkamai įvairius standartus nuo prabangių 5 žvaigždučių iki budžetinių 1 žvaigzdutės viešbučių.

Accor, vadovaujanti viešbučių kompanija pasaulyje ir Orbis strateginis partneris, savo svečiams ir partneriams siūlo tiek franšizės galimybes (HotelServices), tiek galimybę būti viešbučio savininkui ir investoriui (HotelInvest), siekiant užtikrinti pastovų augimą ir harmonišką vystymąsi daugumos labui.

Su apie 3600 viešbučių ir 460000 kambarių, Accor kviečia darbo ir poilsio keliautojus 92 šalyse visuose viešbučių segmentuose: prabangiuose Sofitel, Pullman, MGallery ir Grand Mercure, vidurinio lygio Novotel, Suite Novotel, Mercure ir Adagio, bei ekonomiškuose ibis, ibis Styles, ibis budget ir hotelF1. Grupė turi ištisą skaitmeninę ekosistemą – rezervacijų portalą accorhotels.com, prekinių ženklų svetaines ir pastovių klientų programą Le Club Accorhotels.

Būdama pasaulyje vadovaujanti viešbučių darbuotojų mokykla, Accor siekia vystyti savo 170000 darbuotojų talentus Accor viešbučiuose. Jie kasdien perduoda paslaugų kultūrą ir inovacijas, kurios grupę rėmė daugiau nei 45 metų.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Latvija
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44813418sec.