Kurią savaitės dieną skrydžiai pigiausi?

Nepriklausomai nuo to, ar skrendate, pavyzdžiui, iš vieno Vokietijos miesto į kitą ar iš vienos Europos šalies į kitą, arba vykstate poilsiauti už vandenyno, palankiausia diena išskristi bus penktadienis. Jei jums svarbi skrydžio kaina, grįžti planuokite pirmadienį arba sekmadienį.

Tokia išvada baigėsi tyrimas Flugmonitor 2011, atliktas Vokietijos pigių skrydžių portalo billigflieger.de. Tyrime iš viso buvo vertinami 28 milijonai duomenų užklausų.

Didžiąją dalį visų rezervacijų sudaro pirkimai internetu, ir tyrimas patvirtino, kad ši tendencija tik didėja. Perkant internetu, visų pirma siekiama sutaupyti pinigus, nes šiuolaikinės skrydžių paieškos sistemos leidžia ieškoti tinkamo skrydžio pagal kainą. Jei keleiviams suteikiama galimybė lanksčiai pasirinkti skrydžio laiką, galima sutaupyti dar daugiau, – penktadieniais Europoje vykdomų skrydžių kainos labai priklauso ir nuo išskridimo laiko. Bilietas popietės skrydžiui tarp 16 ir 18 val. gali kainuoti net 13,1 procentais mažiau, o jei lėktuvas išskrenda tarp 20 ir 22 val., įmanoma sutaupyti net ketvirtadalį kainos.

Panašiai yra su grįžimo bilietais – jei į pradinį oro uostą grįšite sekmadienį ar pirmadienį, kainos skirtumas bus panašus – anksti ryte ir vakare lėktuvo bilietas kainuos pigiau, tuo tarpu vidurdienio skrydis visada bus brangesnis. Labiausiai sutaupysite, jei skrisite ankstyvą sekmadienio rytą – bilieto kaina gali būti net 17,5 procentų pigesnė lyginant su tos dienos skrydžių kainų vidurkiu.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19019008sec.