Kaip pasijausti verslo klasės keleiviu

Jei jums teko skristi ekonomine klase iš vieno kontinento į kitą, galbūt patyrėte tą jausmą, kad po skrydžio buvote lyg sugniuždyti? Siūlome keletą patarimų, kaip ilgus skrydžius pasidaryti nors kiek malonesniais.

Po ilgo skrydžio ekonomine klase pojūčiai nėra patys maloniausi. Tuo tarpu tie, kurie skrido lėktuvo salono priekyje – verslo klasėje, atrodo daug „gaivesni“. Kodėl taip? Skirtumą lemia kelios nedidelės papildomos paslaugos bei nemokamas dovanų maišelis su naudingais reikmenimis, kurį verslo klasės keleiviai dažniausiai gauna iš oro bendrovių.

Ausų kamštukai

Neatskiriama kiekvieno „stebuklingojo maišelio“ dalis – tai ausų kamštukai – puiki priemonė visiems, norintiems mėgautis ramybe. Galima įsigyti, pavyzdžiui, vaistinėse. Ypatingai geri, nors šiek tiek brangesni, yra individualiai pritaikomi kamštukai iš silikono.

Akiniai miegojimui

Kartu su ausu kamštukais pravers ir juodas akinių formos audeklo gabalas su guma pritvirtinimui prie galvos – akiniai miegojimui. Jei norite, kad jūsų netrukdytų knygą skaitančio kaimyno lemputė arba rodomi neįdomūs filmai, prieš skrydį įsigykite tokius akinius oro uostų parduotuvėse.

Kojinės skrydžiams

Jūsų kojos bus labai dėkingos, jei skrydžio metu nusiausite batus. Vadinasi, nepamirškite pasiimti iš namų atsarginę porą kojinių. Skrydžio metu nusiavus, šias kojines galėsite naudoti vietoj batų. Tokiu būdu pagerės kraujo apytaka pėdose.

Dantų šepetėlis

Verslo klasės keleiviai juos gauna iš oro bendrovių, tuo tarpu skrendantys ekonomine klase gali iš namų pasiimti dantų šepetėlį, mažą dantų pastos tūbelę ir burnos skalavimo priemonę. Tai leis išvengti blogo burnos kvapo, kuris atsiranda ilgo skrydžio metu. Taip pat yra praktiška vartoti mėtų dražė ar burnos gaiviklius.

Vanduo

Kai kurios skrydžių bendrovės savo verslo klasės keleiviams siūlo po puslitrinį buteliuką negazuoto mineralinio vandens. Patarimas: prieš pat skrydį nusipirkite vandens oro uosto skydžių laukimo salės parduotuvėje. Visada, kai skrydžio metu jus troškins, galėsite atsigerti nelaukdami, kol pagaliau ateis palydovė arba patiems eiti ieškoti gėrimo.

Kelionių pagalvėlė

Kelionės metu šios pagalvėlės nepakeičiamos – jos būna U formos, pripučiamos ir apgaubia kaklą. Žmogui užmigus, kelioninės pagalvėlės apsaugo galvą nuo svyravimo į šonus, atremia kaklą ir užtikrina geriausią miego kokybę lėktuve.

Šilti rankšluostėliai

Verslo klasės keleiviams lėktuvų palydovės kelis kartus skrydžio metu pasiūlo šiltus rankšluostėlius veidui. Jie atgaivina, suteikia žvalumo ir drėkina išsausėjusią odą. Jei norite išbandyti šį triuką patys – paimkite iš namų į kelionę mažus rankšluostėlius, lėktuvo tualete sudrėkinkite juos šiltu vandeniu, išgręžkite ir užsidenkite jais veidą. Efektas bus lygiai toks pats nuostabus.

Antra pagalvėlė

Skrydžio metu paprašykite antros pagalvėlės ir padėkite už nugaros strėnų srityje. Tai stabilizuoja kūną, padidina patogumą ir mažina smūgius.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19352794sec.