"Travel On Spot" ekspertų patarimai keliaujantiems savarankiškai

„Travel On Spot“ pradeda bendradarbiavimą su pasauliniu turizmo bendruomenės internetiniu tinklu „TripAdvisor“. Partnerystė su šiuo portalu išplėtė viešbučių kokybės vertinimus bei platformos „Travel On Spot“ funkcines galimybes papildė lankytojų komentarais.  Nuo šiol sistemoje galima išsirinkti ir užsisakyti ne tik apgyvendinimo paslaugas visame pasaulyje – nuo svečių namų iki prabangių, išskirtinių penkių žvaigždučių viešbučių, bet ir sužinoti jų vertinimus iš pirmų lūpų.

 

„Kaip kelionių organizavimo lyderiai Baltijos šalyse, nuolatos sekame tendencijas, vyraujančias turizmo rinkoje. Todėl ir „Travel On Spot“ į ją atkeliavo būtent šiuo metu – kai savarankiškai atostogas planuojančių žmonių skaičius auga. Kuriasi įvairūs internetiniai portalai bei bendruomenės, padedantys keliautojui pačiam suplanuoti atostogas. Mūsų tikslas – prisitaikyti prie šiuolaikinio keliautojo bei išplėsti Baltijos šalių galimybes turizmo rinkoje“, – įžvalgomis dalinasi „Travel On Spot“ platformos vadovas Mantas Švažas.

 

Anot vadovo, „TripAdvisor“ integracija į sistemą yra vienas iš žingsnių, stengiantis supaprastinti asmeninės kelionės organizavimą ir lengviau orientuotis į tokiu būdu keliaujančio žmogaus poreikius. „TripAdvisor“ yra įtakingiausias viešbučių svečių vertinimo portalas vienijantis milijonus savarankiškai keliaujančių bendraminčių. Tinklalapyje lankytojai dalinasi viešbučių, vietovių vertinimais, taip pat kiekvienais metais portalas išrenka geriausius miestus, paplūdimius ir kitus išskirtinio dėmesio vertus objektus.

 

„Travel On Spot“ ekspertai pateikia rekomendacijas norintiems lengviau savarankiškai suplanuoti kelionę.

 

1. Skaitykite atsiliepimus. Niekas geriau nepatars kur ir kaip vykti nei tas, kuris jau ten buvo. Ieškokite atsiliepimų didžiuosiuose kelionių apžvalgų portaluose, bendraukite forumuose bei kaupkite informaciją apie jums rūpimus viešbučius.

 

2. Išnaudokite „Google street view“ paslaugą. Jei nesate tikri dėl viešbučio nuotraukų ar dėl jo lokacijos – įsijunkite „Google street view“ programėlę. Jos pagalba galėsite ir „pasivaikščioti“ gatvėmis, ir apsidairyti po rajoną, kuriame planuojate įsikurti.

 

3. Parsisiųskite kelionėms skirtų programėlių. Augant turizmo rinkai, vis daugiau atsiranda išmaniųjų programėlių, skirtų pagerinti kelionių patirtis. Atsisiųskite „TripAdvisor“ ar „Lonely planet“ aplikacijas, kuriose rasite visus svarbiausius priedus: žemėlapius, atsiliepimus bei lankytinų vietų sąrašus.

 

4.  Planuodami biudžetą įsivertinkite papildomus mokesčius. Lengva pamiršti tokias kelionės išlaidas, kaip pervežimas iš ir į oro uostą – patikrinkite ar važiuos viešasis transportas, ar neplanuojami streikai, kelio darbai, ar palankios kelionei oro sąlygos. Nepamirškite apie miesto lankytojų mokestį, kuris skaičiuojamas vienam žmogui už mieste praleistas naktis – toks mokestis taikomas, pavyzdžiui, populiariojoje Romoje.

 

5. Būkite pats sau gidas. Kalbos barjero išvenkite naudodamiesi vertimo programėlėmis, tokiomis kaip „Google Translator“ bei „Word Lens Translator“ – būsite tikri, kad užsisakėte norimą patiekalą ar einate teisinga kryptimi. Išmaniųjų technologijų amžiuje nepasiklysti padės elektroninis kompasas, pavyzdžiui, „Compass 360 Pro” ar „Compass“.

 

Apie „Travel On Spot“

 

Viešbučių rezervavimo sistema šiuo metu siūlo per 90 tūkst. visų kategorijų viešbučių pasirinkimų 174 šalyse. Viešbučių aprašymai, užsakymo procesai bei konsultacijos vartotojams teikiamos gimtosiomis kalbomis. Klientų patogumui, renkantis viešbutį, atliekant rezervaciją, kelionės metu ar jau sugrįžus, siūlomos konsultacijos telefonu – 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę.

 

Vartotojams taip pat suteikiama galimybė patiems valdyti, keisti ar atšaukti savo užsakymus, peržiūrėti užsakymų istoriją bei gauti sąskaitas bet kuriuo metu. Atsiskaitymas galimas tiek elektronine bankininkyste, kredito kortelėmis, tiek „PayPal“ mokėjimo sistema.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 30.04.2024 Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Lux Express Liepājas reģiona TIB
"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja. | Skatīt vairāk
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.68716097sec.