Draudimas - geriausia apsauga nuo nelaimingų atsitikimų

Prarastas bagažas, atšaukti skrydžiai, praleistas traukinys – kelionėje dažnai pasitaikantys trukdžiai. Kaip saugiai išvengti tokių incidentų? Kokiu draudimu pasikliauti?

Nelaimingų atsitikimų vis didėja. Tačiau retas keliautojas konkrečiai žino, koks draudimas jam yra reikalingas. Reikia priminti, kad ne visi draudimo paketai yra tikrai reikalingi. Taigi koks draudimas yra reikalingas kelionės metu?

Dažnai neaišku, kokias kelionės draudimo rūšis galima pasirinkti. Iš tikrųjų, draudimo rūšis galima suskirstyti į penkias plačias kategorijas: kelionės atšaukimo draudimas (nusprendžia pats keleivis), kelionės nutraukimo draudimas, vykstančiųjų į užsienį medicininių išlaidų ir repatriacijos draudimas (būtina draudimo rūšis), draudimo nuo nelaimingų atsitikimų kelionės metu ir kelionės bagažo draudimas. Dažnai šios draudimo rūšys yra sujungtos į vieną rinkinį ir siūlomos už kur kas palankesnę kainą. Draudimą galima įsigyti tiek pas draudėją, tiek internetu, kelionių agentūroje ar tiesiog kelionės metu.

Į ką būtina atsižvelgti prieš įsigyjant kelionės draudimą? Būtina išnagrinėti siūlomą draudimo kompleksą. Svarbu įsigyti sveikatos draudimo polisą. Kredito kortelės dažnai yra apdraudžiamos nuo nelaimingų atsitikimų ir vagysčių ir kelionės metu. Vartotojų apsaugos tarnybos rekomenduoja prieš įsigyjant draudimą, susipažinti su visa informacija apie įvairių draudimo įmonių kainas ir pasiūlymus. Atidžiai išnagrinėti sutarties sąlygas, ypač tai, kas parašyta smulkiu šriftu.

 

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 21.04.2024 Bērnu un jauniešu teātru festivāls Valmieras TIC
19. un 20. aprīlī Valmieras Viestura vidusskolā notiks XVII Latvijas bērnu un jauniešu teātru festivāls “..un es iešu un iešu!”. | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.78158808sec.