G7 Sportas gimtadienio proga dovanoja treniruotes

Spalio mėnesį sporto ir sveiko gyvenimo būdo naujoves visuomenėje propaguojantis sveikatingumo ir sporto klubas „G7 Sportas“ švenčia savo vienerių metų gimtadienį. Šia proga klubas dovanoja nemokamas treniruotes ir žada aktyviai tęsti savo misiją – supažindinti visuomenę su veiksmingomis sporto metodikomis, sveikatingumo naujovėmis bei įvairiomis treniruočių rūšimis.


„G7 Sportas“ nuo atsidarymo pradžios skatina vilniečius rinktis sveiką gyvenimo būdą, užsiima švietėjiška veikla, rengia visuomenei atviras treniruotes bei paskaitas. Per metus sveikatingumo renginiuose, kuriuose raginama rinktis sveiką gyvenseną, apsilankė daugybė vilniečių.

Sukakus vieneriems gyvavimo metams, klubas didžiuojasi tapęs sveikatingumo ir sporto novatoriumi, Lietuvoje diktuojančiu sveikatingumo ir sporto madas.


„Dėkojame Antakalnio seniūnijai už glaudų bendradarbiavimą, palaikymą ir pagalbą organizuojant sveikatingumą ir sportą puoselėjančius renginius Vilniuje. Kartu miestiečiams parodėme didžiulę sporto teikiamą naudą ne tik sveikatai, bet ir darbingumui“, – kalbėjo „G7 Sportas“ vadybininkas Juozas Piekuras.

Gimtadienio proga „G7 Sportas“ kviečia į nemokamus Dana jogos (š. m. lapkričio 2 d.19 val., 3 d. 10val. ir 5 d. 10 val.) ir Body Flex užsiėmimus (š. m. spalio 26 d. 18 val., 27 d. 9 val., 31 d. 9 val. ir 18 val.). Body Flex užsiėmimo metu deginami riebalai ir lieknėjama. Giluminio kvėpavimo metu kūnas gauna labai daug deguonies, dėl kurios pagreitėja medžiagų apykaita, gerėja virškinimas, valosi organizmas ir netgi mažėja dienos metu patirto streso poveikis.

Sveikatingumo klubas bendrą sporto strategiją kuria atsižvelgdamas į Vilniaus m. 2010–2020 metų Kūno kultūros ir sporto plėtros strategijos metmenis. Tarp jų ypač daug dėmesio skiriama visuomenei skatinti rinktis sveiką gyvenimo būdą ir neformaliam fiziniam jaunimo ugdymui.

Per pirmuosius veiklos metus buvo įgyvendintas klubo siekis tapti visos šeimos sporto klubu. Trenerių pastangos ir funkcinių treniruočių veiksmingumas lėmė, kad dabar sporto klube mankštinasi ir vaikai. Funkcinių treniruočių privalumas tas, kad dauguma pratimų atliekama savo kūno svoriu ir tai tinka bet kurio amžiaus žmonėms. Jauniausias funkcinių treniruočių dalyvis yra vos aštuonerių metų amžiaus, o vyriausiajam neseniai sukako 67 metai.

„G7 Sportas“ kolektyvas džiaugiasi ir kitais pasiekimais: pirmą kartą Lietuvoje pritaikyta LPG endermologine gimnastika, įkurta „Lieknėjimo akademija“, suburtomis mėgėjiško tinklinio komandomis, pagal rytų tradicijas įrengta aukštuminio laipiojimo sienele bei besiplečiančia klubo bendruomene.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 29.04.2024 ️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41269493sec.