Vilniečiams dovanojamas paskaitų ciklas apie jogą

Sveikatingumo ir sporto klubas „G7 Sportas“ keturis penktadienius iš eilės kviečia vilniečius į nemokamą paskaitų ciklą apie jogą, sveikatingumą ir savirealizaciją.


„Paskaitų tematika – šiuolaikinis žmogus, koks jis, su kokiomis problemomis susiduria, kokios laukia perspektyvos siekiant laimingo gyvenimo, kokie tobulinimosi būdai yra perspektyvūs ir kokie ne. Atėjęs į paskaitas žmogus turės galimybes sugriauti savo iliuzijas, nusistovėjusį požiūrį į gyvenimą plačiąja prasme ir į treniruotes, išgirs alternatyvų požiūrį“, – pasakojo paskaitų vedėjas, jogos instruktorius – Mantas Sakalauskas.

Taip pat paskaitų lankytojai susipažins su mažai žinomu Lietuvoje jogos stiliumi Dana.


„Dana stiliui nėra analogų, jis savyje aprėpia Indijos Joga, Kiniečių Ci-gun, Tai-chi, Ošo dinamines praktikas. Į kitus stilius jis panašus tik išoriškai. Stilius susiformavo analizuojant šiuolaikinį „vakarų“ žmogų, su tikslu rasti veiksmingų būdų, kurie padėtų susigražinti prarastą gyvenimo džiaugsmą, išvaduotų nuo iliuzijų ir tuštybės“, – pasakojo Mantas Sakalauskas.

Paskaitų ciklas dovanojamas visiems besidomintiems joga, sveikatingumo ir savirealizacijos klausimais bei naujovėmis.Į paskaitas galima atvykti penktadieniais (lapkričio 25d., gruodžio 2d. 9d. ir 16d.), 18 val., adresas V. Grybo g. 7, plačiauhttp://www.grybo7.lt/.


Sveikatingumo ir sporto klubas „G7 Sportas“ nuo atsidarymo pradžios skatinavilniečius rinktis sveiką gyvenimo būdą, užsiima švietėjiška veikla, rengiavisuomenei atviras treniruotes bei paskaitas. Šventiniu laikotarpiu vilniečių laukia dar ne viena maloni staigmena.


Paskaitų ciklo tvarkaraštis

11.25 / TAO ir HUM

Kaip cirkuliuoja gyvybė mumyse? Kokius energijos virsmus pergyvename savyje? Kokie procesai vyksta gamtoje, mieste, valsybėje, žemėje? Kaip patyrimus ir žinias taikyti kasdienybėje?

12.02 / Astrologija Tian-Šan

Ar mūsų gyvenimą valdo atsitiktinumai, likimas ar visgi žmogus yra nuspėjamas? Kaip susiję mūsų kūniški potyriai su jausmais ir poelgiais? Kokia žmogaus energetinė struktūra?

12.09 / Meridianinė žmogaus sistema.

Deataliau apžvelgsime meridianinę žmogaus struktūrą, aptarsime kiekvieną iš 12 pagrindinių meridianų.

12.16 / Charakterių diagnostika / Šeimos santykiai

Detaliau apžvelgsime atskiras žmogaus charakterių įpatybes. Kokiomis savybėmis pasižymi vyras ir moteris? Koks harmoningos šeimos receptas? Kokius etapus praeiname tarpusavio santykiuose? Kas yra vaikai ir kaip su jais elgtis?

Paskaitos sudaro vientisą ciklą, todėl rekomenduojama jas lankyti nuosekliai.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.74458098sec.