Paroda «Grožis» jau spalio 18-20 dienomis!

Spalio 18-20 dienomis Klaipėdoje „Švyturio arenoje” vyks paroda „Grožis“. Šiemet parodos tema – įvaizdžio ir stiliaus formavimas. „Nesvarbu, ar realiame gyvenime esi namų šeimininkė, ar galbūt karjeros siekianti darboholikė. Kiekviena iš mūsų pirmiausia esame moteris. Norime atrodyti gražios, sulaukti dėmesio bei nuoširdžių komplimentų. Juk graži moteris – laiminga moteris– pasakoja parodos organizatorė Dovilė.

Parodos organizatorės pirmą kartą pačios nutarė išbandyti stiliaus pokyčius ir atsidavė į profesionalų rankas. „Sukurtas stilius pagal tavo išvaizdą, charakterį gali pakeisti ne tik išorę, bet ir vidų. Tai suteikia pasitikėjimo savimi bei drąsos žengti pirmyn. Tad įvaizdžio pakeitimas mums buvo neįkainojama patirtis. Siekiame, jog mūsų parodos lankytojai taip pat patirtų šį pakylėjantį jausmą“ – įvaidžio svarbą atskleidžia moterys. Parodos „Grožis“metu stiliaus ir įvaizdžio kūrimo idėjų tikrai netruks. Tris dienas čia bus pateikiamos grožio ir mados pasaulio naujovės, vyks daugybė kolekcijų pristatymų, o kvalifikuoti stilistai negailės naudingų patarimų bei pastebėjimų.

Pirmą kartą Klaipėdoje vienas žymiausias Lietuvos dizaineris/stilistas Liutauras Salasevičius pristatys 2013 metų vakarinių suknelių kolekciją „Tai naujausia drabužių kolekcija, kurią įkvėpė pats gyvenimas, nuolatinis mokymasis ir netobulos, bet todėl ir nuostabios moterys. Ji gimė iš muzikos. Sujungus rytietiškus ir prabangius motyvus. Šioje kolekcijoje: prabangūs audiniai, tamsiai mėlyna, juoda ir pastelinės smėlio bei gesintos žalios spalvos deriniai, netradiciniai ilgi kirpimai, nėriniai, kruopščiai atliktos rankų darbo aplikacijos. Viską nukloja lengvos gotikos dulkės. Kolekcijoje akcentuojamas moters kūno grožis – subtiliai atidengiami pečiai, nugara, liemenuoti siluetai. Aš norėjau matyti moterį gražią, prabangią, efektingą ir pribloškiančią. Kolekcijos tikslas - pabrėžti moters grožį, padaryti ją fatališką ir vienintelę.” – kolekcijos idėja dalinasi Liutauras.

Parodoje sulauksime svečių ne tik iš Lietuvos, bet ir užsienio. Sugūžėjusius į „Švyturio” areną stebins profesionalių stilistų/kirpėjųiš Italijos pasirodymai – „The Internetional team academy hairdressers show“. Daugkartiniai Europos ir pasaulio kirpimų čempionai, pasaulinio lygio žvaigždės -Devis Menin, Alberto Menin ir Alessandro Vecchiato. 20 atrinktų laimingųjų parodos metu turės unikalią ir neįkainojamą galimybę atsiduoti į aukščiausio lygio specialistų rankas ir taip pakeisti savo įvaizdį. „Mes esame labai stiprūs mokymuose visais 360 laipsnių, kurdami paprastą ir išskirtinį stilių. Mes nekalbame kaip realizuoti ekstremalius pokyčius, mes kalbame apie savito stiliaus atradimą.” – būsimus modelių pasikeitimus apibūdina italų komanda.

„Kirpėjų ir grožio specialistų asociacija“ renginio metu organizuosVII Atvirą Vakarų Lietuvos čempionatąkirpėjams ir grožio meistrams. „Rungtys bus išties įdomios. Šiemet kaip ir pernai vykdysim pripažinimo sulaukusią kūno tapybos, nuotakos šukavimo ant gyvo modelio rungtis. Įtrauksime naują techninę rungtį - blakstienų priauginimą. Uostamiestyje populiariausia čempionato rungtis - fantastinė šukuosena. Jos metu dalyviai pateikia savo įsivaizduojamą mados modelį. Čempionato metu stebins ne tik įvairios ir intriguoajnčios rungtys, bet ir mūsų kolegų pasirodymai. Mūsų draugas absoliutus Europos kirpėjų čempionas, Rusijos žvaigždė Andrej Bongin parodys teatralizuotą naujausių kirpimų pristatymą. Tai vyks per šou prizmę. „Bogomolov Image School" merginos savo prisistatymu parodys moters transformacijos galimybes skirtinguose laikmečiuose” – čemiopionato užkulisius atskleidžia Kirpėjų ir grožio specialistų asociacijos prezidentė Jolanta Mačiulienė.

Taip pat parodos lankytojoms įvaizdį keisti padės ir Žana Muravjova. Diplomuota stilistė ir grožio salono „Žanos kirpykla" vedančioji specialistė. Parodos „Grožis“ metu trys laimingosios turės išskirtinę progą išbandyti personalaus spalvinio tipo nustatymą pagal amerikietišką „Beauty by Jeunique" sistemą ir personalią spalvinio tipo paletę iš „Beauty by Jeunique". „Pakeisim trijų merginų ar moterų įvaizdį – nustatysime spalvinį tipą, parinksime teisingą plaukų spalvą, padarysime joms geriausiai tinkančius kirpimus ir dažymus, o taip pat atliksime meistrišką makiažą. Atskleisiu šiek tiek gudrybių, kurios padės formuojant naują įvaizdį.“ – pasakoja Žana.

Norite pakeisti savo stilių, o gal net gyvenimą? Paroda „Grožis“ – ideali vieta įgyvendinti šias svajones.

Parodos darbo laikas:

Spalio 18-19 d. nuo 10val. iki 19val.

Spalio 20 d. nuo 10val. iki 17val.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39983606sec.