Atidaromas Medicinos banko iš dalies finansuotas didžiulis SPA kompleksas

Pirmą lapkričio savaitę duris lankytojams atvers pirmasis Vakarų Lietuvoje sveikatinimo ir SPA kompleksas "Atostogų parkas". Netoli Palangos įsikūrusiame komplekse vienu metu galės ilsėtis iki 400 žmonių. Iš viso į šį projektą investuota 5,56 mln. Eur, dalį jo finansavo Medicinos bankas.

Turizmo ir sveikatinimo kompleksą tikimasi pamėgs ne tik Lietuvos, bet ir kaimyninių šalių gyventojai iš Europos ir Rytų. Visus metus veiksiantis kompleksas užima 8 tūkst. kv. metrų plotą. Jo įkūrėjai žada, jog čia bus galima pailsėti bei pasimėgauti teikiamomis sveikatinimo, ligų prevencijos ir grožio paslaugomis.

"Atostogų parkas" pirmasis Baltijos šalyse siūlomoms procedūroms žada naudoti natūralius žemės gelmių išteklius – geoterminį vandenį ir dumblingas nuosėdas (sapropelį).

"Gavę Europos Sąjungos finansavimą, daugiau kaip pusmetį atlikome bandymus, sudarėme metodikas, kurios leis pasiekti geriausių sveikatinimo rezultatų. Įrodyta, kad geoterminio vandens procedūrų teigiamas poveikis išlieka iki 4 mėnesio po kurso, sapropelio – mažiausiai 2 mėnesius po procedūrų", – sako projektą vykdančios UAB "Atostogų parkas" direktorius Ričardas Jovaiša.

Pramogų komplekse poilsiautojams taip pat bus siūlomas baseinas su treniruokliais po vandeniu, malkomis šildomos pirtys, adrenalino mėgėjams po atviru dangumi įrengti baseinai.

"Tokio SPA centro Vakarų Lietuvoje labai trūko – norintiems pasilepinti sveikatinimo paslaugomis iki šiol tekdavo įveikti nemažą atstumą iki Druskininkų ar Birštono. Šis kompleksas turėtų būti populiarus ir tarp svečių iš kaimyninių šalių", – įsitikinęs Medicinos banko Klaipėdos filialo direktorius Vaidas Vyšniauskas.

Sveikatingumo ir SPA centro įkūrimui buvo gauta beveik 2,8 mln. Eur Europos Sąjungos parama, dar 1,7 mln. Eur finansavo Medicinos bankas. Pradėjus veikti kompleksui, čia bus įdarbinta apie 70 žmonių.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.70580101sec.