BalticTravelnews.com įgauna naują dizainą

2010 01 21 dieną, Baltijos turizmo naujienų portalas BalticTravelnews.com startuoja su nauju svetainės dizainu. Tikimasi, kad svetainės lankytojai teigiamai įvertins ne tik elegantiškesnį stilių, bet ir kitokį informacijos pateikimą bei suskirstymą.

Ar Jums pasikeitimas patinka? Tai yra pirmasis žingsnis į svetainės pasikeitimą. Keisime ne tik portalo titulinį lapą, bet ir tinklapio informacijos skyrių pavadinimus, jų išsidėstymą. Visa tai mes darome lankytojų patogumui. Prie naujo svetainės dizaino dirbame jau keletą mėnesių ir visas idėjas tikimės pateikti iki pavasario. Bendradarbiaudami su kompanija 1st-studio.com mes ilgai svarstėmė ir eksperimentavo su turima medžiaga. Norėjome sukurti ir pateikti Jums patį geriausią variantą. Būsime dėkingi, jei apie pastebėtas klaidas ar netikslius teiginius informuosite mus elektroniniu būdu - [email protected].

Į mūsų redakciją kiekvieną dieną ateina daugiau nei 100 pranešimų, bet mūsų uždavinys yra atrinkti 17 svarbiausių ir įdomiausių dienos naujienų. Mes norime Jums pateikti kuo daugiau teigiamų emocijų. Puikiai suprantame, kad už kiekvieno gauto pranešimo slepiasi keliautojo asmeninės emocijos. Redakcija rūpinasi, kad į Jūsų akiratį pakliūtų kuo naudingesnė informacija: įvairūs kelionių patarimai ir konsultacijas, kad informacija būtų naudinga tiek turizmo profesionalams, tiek paprastiems keliautojams.

BalticTravelnews.com yra ne tik turizmo žinių portalas. Mūsų portale rasite daug konkrečių ir palankių pasiūlymų, laisvalaikio ir pramogų galimybių. Be to, mūsų tinklapis turi turizmo įmonių katalogą. Tai sąrašas įmonių, su kuriomis mes bendradarbiaujame ir todėl galime Jums pasiūlyti geriausius kelionių variantus, informuoti apie palankiausias kelionių kainas. Taip pat mes patobulinome svetainės techninį pajėgumą. Taigi, mūsų tinklapis veiks dinamiškiau. Džiugi naujiena ir BMW automobilių mylėtojams. Portale BalticTravelnews.com atsiras nauja skiltis, skirta būtent šiems automobiliams – „Keliauk su BMWauto.lt“.

Atnaujintame portale akcentuojamos dienos naujienos, o taip pat daug dėmesio skiriama filmuotai bei fotografuotai medžiagai. Kiekvieną dieną mūsų tinklapį aplanko nuo 4 iki 5 tūkstančių lankytojų, per mėnesį tai būna maždaug 100 000 lankytojų. BalticTravelnews.com - didžiausias Baltijos šalių turizmo naujienų portalas. Maždaug 20 000 interneto vartotojų nuolat lankosi mūsų portale bei naudojasi pateikta informacija.

Mes labai vertiname Jūsų nuomonę, nes BalticTravelnews.com dirba dėl Jūsų. Mes stengiamės ir stengsimės atsižvelgti į Jūsų išsakytus norus, idėjas, patarimus ar kritiką. Ar Jums patinka naujas tinklapio dizainas? Mes lauksime Jūsų laiškų adresu [email protected] arba komentarų po šio straipsnio.

Dėkojame visiems partneriams, rėmėjams ir kolegoms, kurie prisidėjo prie BalticTravelnews.com sėkmingos veiklos!

Pagarbiai,

Aivars Mackevičs, BalticTravelnews.com direktorius.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 29.04.2024 ️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 01.05.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 ĒĢIPTE tikai no 339 EUR/personai! Latvia Tours
Kamēr ziema aiz loga vēl mēģina izspēlēt aprīļa jokus, aicinām siltā piedzīvojumā uz saulaino Hurgadu vai Šarmelšeihu! | Skatīt vairāk
no 339 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 01.05.2024 Brokastu ēdienkarte visas dienas laikā! Jurmala Golf Club & Hotel
Tas brīdis ir pienācis! Jauno sezonu uzsācis Jurmala Golf Club & Hotel mājīgais restorāns! Ar lielāko prieku uzņemsim un parūpēsimies par tavām | Skatīt vairāk
no 6.50 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16438198sec.