Planuojate trumpas atostogas Europos didmiestyje? Nepamirškite atsisiųsti mobiliosios programos ECC-Net Travel!

Kai prisiminimai apie vasaros atostogas pradeda blėsti, pats laikas trumpoms atostogoms Europos didmiesčiuose. Prieš kelionę atsisiųskite mobiliąją programą ECC-Net Travel, kuri padės užtikrinti jūsų kaip vartotojo teises planuojant kelionę ir jos metu.

Europos vartotojų centras (EVC) Lietuvoje pastebi, kad skundų, susijusių su kelionėse patirtais vartotojų teisių pažeidimais, mažėja. EVC direktorius Tomas Kybartas teigia: "Šiais metais mums pateikta 24 proc. mažiau skundų dėl oro keleivių teisių (įskaitant bagažo problemas) pažeidimų bei 7 proc. mažiau skundų, susijusių su automobilių nuoma nei per tą patį periodą 2014 m. Tai puikios naujienos. Siekiant išlaikyti teigiamą tendenciją, rekomenduojame keliaujant naudotis mobiliąja programa ECC-Net Travel, kuri suteiks reikiamą informaciją apie jūsų kaip vartotojo teises kelionės metu".

ECC-Net Travel nurodytos įvairios situacijos, kuriose atsidūrusiam vartotojui programa padeda bendrauti su prekybininkais ir nedelsiant išspręsti problemas. Programa praverčia beveik visais nemaloniais atvejais, kylančiais trumpų atostogų ES valstybėse, Islandijoje ir Norvegijoje metu.

Naudodamiesi ECC-Net Travel mobiliąja programa vartotojai gali sužinoti, kokios jų teisės atšaukus skrydį, kaip elgtis, jei nuomos kompanija pasiūlo ne tą automobilį, kuris buvo užsakytas, viešbučio kambarys neatitinka lūkesčių arba atsiunčiama brokuota prekė. Dar daugiau, programa nurodo, ką pasakyti patekus į tokias situacijas 25 Europos kalbomis (bulgarų, kroatų, čekų, danų, anglų, olandų, estų, suomių, prancūzų, vokiečių, graikų, vengrų, islandų, italų, lietuvių, latvių, maltiečių, norvegų, lenkų, portugalų, rumunų, slovakų, slovėnų, ispanų ir švedų).

Programa yra nemokama ir puikiai veikia neprisijungus prie interneto, todėl nereikia jaudintis dėl tarptinklinio ryšio mokesčių, ją naudojant užsienio šalyse. ECC-Net Travel galima atsisiųsti iš:

Google Play (Android programa)
Apple App Store (iOS programa)
Windows Phone Apps & Games Store (Microsoft sistema)

Norėdami sužinoti daugiau informacijos apie mobiliąją programą ECC-Net Travel, pasikonsultuoti su specialistais arba pateikti skundą dėl vartotojų teisių pažeidimo, kreipkitės į Europos vartotojų centrą Lietuvoje. Pagalba ir patarimai vartotojams teikiami nemokamai.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 25.04.2024 Nāc un sāc spēlēt golfu! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.71906304sec.