Planuojate kelionę į užsienį? Pasirūpinkite automobilio nuoma iš anksto!

Šalys Europoje ir kitur atsiveria turistams. Norintieji atsikvėpti ir po ilgo laiko pasimėgauti vasaros oru šiuo metu dažniausiai renkasi Graikiją, Portugaliją, Kroatiją, Ispaniją, Turkiją, Juodkalniją, Italiją, Maldyvus, Meksiką, Kosta Riką.

SIXT automobilių nuoma surinko patarimus, į kuriuos derėtų atsižvelgti planuojant kelionę ir užsienyje nuomojantis automobilį.

Naudingiau planuoti laiku. Ką dar reikėtų apsvarstyti?
• Nuomojamą automobilį užsisakykite laiku. Nepalikite automobilio rezervavimo paskutinei minutei, nes paklausa viršija pasiūlą. COVID-19 ribojimai lemia, kad naujų automobilių pagaminama gerokai mažiau nei įprastomis sąlygomis, dėl to visame pasaulyje vėluoja jų pristatymas. Susiklosčius tokiai padėčiai, užsisakinėjantiems paskutinę minutę gali nepavykti užsisakyti transporto priemonės arba teks mokėti gerokai daugiau nei užsisakant iš anksto.
• Iš anksto mokėti – pigiau, mokėti atsiimant automobilį – saugiau ir neretai naudingiau. Šiuo metu gyvename gana nestabiliais laikais, visi susiduriame su situacijomis, kai tenka atidėti arba apskritai atšaukti kelionę. Atkreipkite dėmesį, kad jei užsisakydami automobilį mokate iš anksto (kaina bus žemesnė), norėdami atšaukti arba pakeisti savo nuomos užsakymą, turėsite sumokėti mokestį. Būtent todėl rekomenduojame rinktis tarifą, leidžiantį keisti užsakymą ir jį nemokamai atšaukti.
• Ką rinktis – vietinę ar tarptautinę automobilių nuomos bendrovę? Daugelyje vietų galite rasti tiek vietinių, tiek tarptautinių automobilių nuomos pasiūlymų. Rinkdamiesi turite apsvarstyti, kas svarbiau – sutaupyti keletą eurų ar būti saugiems ir įsitikinusiems, kad gausite tokį automobilį, kokį užsisakėte. Jei rinksitės vietinę automobilių nuomos įmonę, atidžiai perskaitykite kitų klientų atsiliepimus.
• Užsisakyti per automobilių nuomos paslaugų teikėją ar per tarpininką? Jei nusprendėte automobilį nuomotis iš paslaugų teikėjo, o šis pateikia kainų palyginimą, atkreipkite dėmesį, kad į kainą paprastai įeina kitokios paslaugos, nei nurodyta pasirinktos automobilių nuomos bendrovės svetainėje. Atidžiai perskaitykite nurodymus, perskaitykite sąlygas ir įvertinkite galimybę pakeisti ar atšaukti užsakymą, jei to reikės. Įsitikinkite, kad jums bus paprasta susisiekti su bendrove – tai sutaupys laiko ir padės išvengti streso.
• Papildomos paslaugos – kurios pageidautinos ir kurias tikrai rekomenduotume? Jei planuojate keliauti su vaikais, draudimas, į kainą įskaičiuotas kilometrų ar mylių skaičius ar vaikiškos sėdynės yra svarbiausi dalykai, į kuriuos būtina atkreipti dėmesį. Įsitikinkite, kad į nuomos kainą įskaičiuotos Jums reikalingos paslaugos, ypač jei automobilį užsisakote iš tarpininko, o ne per pasirinktos automobilių nuomos bendrovės svetainę.

Prieš leisdamiesi į kelią, skirkite šiek tiek laiko susipažinti su naujausia turistams skirta pasirinktos šalies informacija – tai leis išvengti nereikalingų įvykių, kurie galėtų sutrukdyti mėgautis kelione. Naudingų pasiūlymų dažnai galima rasti „Facebook“ grupėse, kur keliautojai dalijasi savo patirtimi apie tai, ką tikrai verta pamatyti ir nuveikti, kur nuvykti, kokį transportą rinktis ir kur apsistoti.
Pasaulis atviras. Puikios vasaros!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 27.04.2024 Dzīvas mūzikas vakars restorānā PLAZA Park Hotel Latgola
Nobaudi vakaru restorānā "Plaza" ar grupu "Nostalgie"! Dzīva mūzika un Daugavpils ainava no viesnīcas 10. stāva papildinās nesteidzīgo atpūtas vakara | Skatīt vairāk
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.36028981sec.