SIXT automobilių parką Baltijos šalyse papildė 120 naujų automobilių

Tarptautinė automobilių nuomos kompanija SIXT nuomai Baltijos šalyse pasiūlė daugiau naujų automobilių. SIXT automobilių flotilę papildė dar 120 automobilių, skirtų trumpalaikei nuomai.

„Vienas pagrindinių šių metų SIXT prioritetų yra mūsų rinkos dalies didinimas Baltijos šalyse. Tai darome klientams siūlydami kokybiškas automobilių nuomos paslaugas ir naujus automobilius geromis sąlygomis. SIXT savo veiklą pradėjo Vokietijoje, todėl turime ilgą bendradarbiavimo su vietos automobilių gamintojais istoriją ir sąlygas,“ – sako SIXT vadovas Lietuvoje Algimantas Andrašiūnas.

Tarp naujų automobilių visi klientai ras sau tinkamą. Ekonominės klasės automobilio norintiems žmonėms siūlomas naujasis „Volkswagen“ modelis „Up!“. BMW gerbėjai turės progą išbandyti dinamiškus, tik neseniai pradėtus pardavinėti 3 serijos BMW automobilius. Pageidaujantys vidutinės klasės automobilio galės rinktis „VW Passat“ ar „Toyota Avensis“. Aukščiausios klasės automobilių ieškantys žmonės galės išsinuomoti 5 serijos BMW.

SIXT nuomos punktus pasiekė nauji BMW, „Volkswagen“, „Toyota“, „Opel“ ir „Ford“ markių automobiliai. 2011 metais populiariausi tarp SIXT klientų buvo ekonominės klasės ir kompaktiški automobiliai. Taip pat žmonės rinkosi ir vidutinės bei aukščiausios klasių automobilius, mikroautobusus.

SIXT paslaugomis Baltijos šalyse dažniausiai naudojasi turistai ir verslininkai iš Vokietijos, Rusijos, Olandijos ir Jungtinės Karalystės.

SIXT toliau stiprina pozicijas Baltijos rinkoje. Šiuo metu Baltijos šalyse bendrovė siūlo daugiau nei 200 automobilių, kurie yra ne senesni nei 2 metai. SIXT nuomos punktai veikia visose trijose Baltijos šalių sostinėse – Rygoje, Taline ir Vilniuje – bei šių miestų oro uostuose. Iš viso Baltijos šalyse yra 7 automobilių nuomos punktai – trys Latvijoje, du Estijoje ir du Lietuvoje.

Šiemet SIXT švenčia šimto metų jubiliejų. Bendrovė savo klientams ne tik siūlo aukščiausios kokybės automobilių nuomą už nedidelę kainą, bet ir, bendradarbiaudama su partneriais visame pasaulyje, suteikia klientams papildomų nuolaidų perkant kitas paslaugas.

Apie „SIXT Lietuva“. SIXT – pirmaujanti mobilumo paslaugų teikėja Europoje, įkurta 1912 metais Miunchene, Vokietijoje. SIXT nuomoja automobilius, teikia išperkamosios nuomos, automobilių parko valdymo ir konsultavimo paslaugas ir yra naujoviškų technologijų lyderė šiose srityse. SIXT veikia 105 šalyse ir turi daugiau kaip 4000 nuomos punktų visame pasaulyje. Daugiau informacijos rasite adresu www.sixt.lt; www.facebook.com/sixt.lietuva.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.76342797sec.