Startuoja unikalus AVIS «ArtCar» projektas Lietuvoje

19-ąjį gimtadienį švenčianti „AVIS Lietuva“ automobilių nuomos bendrovė skelbia konkurso „Aš ir mano „AVIS ArtCar“ automobilis“ pradžią. Kiekvienas gali tapti unikalaus „AVIS ArtCar“ automobilio dizaino autoriumi bei laimėti savaitgalio pasivažinėjimą jo paties dekoruotu “VW Up!” ArtCar automobiliu, pilną baką degalų ir 2 nakvynes Lietuvos pajūrio viešbutyje.

Gegužės 28 d. savo 19-ąjį gimtadienį švenčianti įmonė skelbia konkurso „Aš ir mano „AVIS ArtCar“ automobilis“ pradžią. Jo metu Lietuvoje pirmą kartą bus kuriamas unikalus „AVIS ArtCar“ automobilio dizainas. Tokius automobilius galės nuomotis „AVIS Lietuva“ klientai.

Šiame konkurse siūloma išskirtinė galimybė dalyvauti visiems norintiems! Geriausią meninį projektą pateikęs konkurso dalyvis ar dalyvė ne tik taps pirmojo Lietuvoje „AVIS ArtCar“ automobilio autoriumi (autore), bet ir laimės savaitgalio pasivažinėjimą jo paties dekoruotu “VW Up!” ArtCar automobiliu, pilną baką degalų ir 2 nakvynes Lietuvos pajūrio viešbutyje.

„ArtCar“ judėjimas prasidėjo 7-ajame dešimtmetyje Jungtinėse Amerikos Valstijose. „AVIS“ yra pirmoji automobilių nuomos kompanija, prisidėjusi prie „ArtCar“ judėjimo. Jo pagrindinė idėja yra meno pagalba mašinoms suteikti individualumą ir išskirtinumą, o automobilį pateikti kaip meno kūrinį. Neabejotinai garsiausias menininkas, dalyvavęs šiame projekte, yra pop art legenda Andy Worholas, 1979 m. pristatęs išskirtinį BMW „ArtCar“ automobilį.

Kiekvienas, turintis menininko ambicijų, kviečiamas išmėginti jėgas šiame analogų neturinčiame konkurse. Norintys dalyvauti projekte turi apsilankyti http://www.avis.lt/ internetinėje svetainėje, susipažinti su taisyklėmis ir užpildyti anketą. Tą atlikęs konkurso dalyvis galės atsisiųsti „Volkswagen up!“ atviro kodo atvaizdą ir sukurti unikalų „AVIS ArtCar“ projektą. Savo darbą iki 2012 m. birželio mėn. 11 d. reikės išsiųsti el. pašto adresu [email protected].

Projekto partneris - inovatyvių technologijų bendrovė 3M, padės igyvendinti originalias „Art Car“ dizaino idėjas: automobilių apipavidalinimui bus naudojamos unikalios 3M Komercinės grafikos padalinio „Car Wrap medžiagos.

Geriausią „AVIS ArtCar“ projektą išrinks kompetetingos komisijos nariai. Nugalėtojas bus paskelbtas 2012 m. birželio 19 d.

Apie Avis Rent A Car
Avis Rent A Car System, LLC ir jos dukterinės bendrovės valdo vienus iš pirmaujančių pasaulio automobilių nuomos prekės ženklų ir teikia verslo ir poilsio kelionių klientams kokybiškas automobilių nuomos paslaugas 2100 nuomos stočių JAV, Kanadoje, Australijoje, N. Zelandijoje ir Amerikos/Karibų regionuose. Bendrovė priklauso Avis Budget bendrovių grupei, Inc. CAR -1.89%. Daugiau informacijos rasite http://www.avis.com/


Apie „AVIS Lietuva“
Lietuvoje AVIS pradėjo veiklą 1993 metų pavasarį ir šiuo metu yra sparčiausiai besiplečianti trumpalaikės ir ilgalaikės nuomos kompanija, siūlanti ypač didelį kokybiškų nuomos paslaugų pasirinkimą. 1998, 2000–2001, 2005, 2009–2011 metais „AVIS Lietuva“ pripažinta geriausia AVIS kompanija tarp 3 Baltijos regionui priklausančių AVIS kompanijų („AVIS Lietuva“ priklauso grupei kompanijų, veikiančių Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje). „AVIS Europe plc.“ 2000 metais pripažino „AVIS Lietuva“ geriausių rezultatų pasiekusia kompanija, o 2002 metais ją apdovanojo už „We try harder“ dvasios išlaikymą. Be to, 2001–2007 metais „AVIS Lietuva“ buvo išrinkta geriausia Lietuvos turizmo asociacijos narių partnere, o 2011 m. konkurse „Vilniaus svetingumas 2011“ pripažinta svetingiausia automobilių nuomos įmone. Taip pat „AVIS Lietuva“ pripažinta geriausia 2011 m. AVIS kompanija tarp 3 Baltijos regionui priklausančių AVIS įmonių.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.527529sec.