AVIS Lietuva antrą kartą išrinkta svetingiausia automobilių nuomos bendrove

„AVIS Lietuva“ antrus metus iš eilės išrinkta svetingiausia automobilių nuomos bendrove Vilniuje.

Vilniaus Rotušėje pasveikinti konkurso „Vilniaus svetingumas 2012“ nugalėtojai. Šiame konkurse renkamas ne tik svetingiausias sostinės viešbutis, restoranas ar muziejus, bet ir automobilių nuomos bendrovė. Antrus metus iš eilės svetingiausia automobilių nuomos bendrove Vilniuje išrinkta „AVIS Lietuva“.

Po apdovanojimo įteikimo ceremonijos bendrovės „AVIS Lietuva“ generalinė direktorė Daiva Kryžanovskienė sakė: „Nepaprastai džiugu ir malonu tokį garbingą apdovanojimą pelnyti antrą kartą. Tai patvirtina, kad pernai mūsų įmonė buvo įvertinta neatsitiktinai ir klientai yra patenkinti mūsų paslaugų kokybe. Žinome, kad išlaikyti aukščiausią poziciją yra kur kas sunkiau, nei ją pasiekti, todėl tai dvigubas džiaugsmas visiems „AVIS Lietuva“ kompanijos darbuotojams“.

„Siekėme, kad kaip ir kiekvienais metais mūsų klientams būtų pasiūlytos naujovės. Šiais metais „AVIS Lietuva“ pirmoji Baltijos šalyse pradėjo nuomoti hibridinius ir itin taupius „Toyota Auris“ automobilius. Vasarą organizavome konkursą, kurio metu buvo sukurti du unikalūs „AVIS ArtCar“ automobiliai. Šias vieninteles ne tik Lietuvoje, bet ir Baltijos šalyse mašinas, akį traukiančias unikalia išvaizda, gali išsinuomoti kiekvienas „AVIS Lietuva“ klientas. Taip pat visai neseniai pasiūlėme naują ir pažangią paslaugą – planšetiniame kompiuteryje integruotą navigacinę „GooGPS“ programą. Įrenginyje „AVIS Lietuva“ klientai ras nemokamą internetą, galės naudotis socialiniais tinklais, navigacijos sistema, ieškoti informacijos apie naujausius renginius. Smagu, kad visos šios mūsų pastangos neliko nepastebėtos ir buvo įvertintos garbingu apdovanojimu“, – apžvelgdama šių metų darbus kalbėjo „AVIS Lietuva“ generalinė direktorė Daiva Kryžanovskienė.

Apie „AVIS Lietuva“

Lietuvoje AVIS savo veiklą pradėjo 1993 metų pavasarį ir šiuo metu yra sparčiausiai besiplečianti trumpalaikės ir ilgalaikės nuomos kompanija, siūlanti ypač didelį kokybiškų nuomos paslaugų pasirinkimą. 2001–2007 metais „AVIS Lietuva“ buvo išrinkta geriausia Lietuvos turizmo asociacijos narių partnere, o 2011 ir 2012 metais konkurse „Vilniaus svetingumas“ pripažinta svetingiausia automobilių nuomos įmone.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41483593sec.