«Sixt» ir «Middle East Airlines» oro linijų bendrovė tapo partneriais

Automobilių nuomos kompanija „Sixt“ ir Libano oro linijų bendovė „Middle East Airlines” (MEA) susitarė dėl partnerystės sąlygų. Susitarimas galioja 30-tyje MEA maršrutų Europoje, Vidurio Rytuose ir Afrikoje.

„Middle East Airlines“ oro linijos yra vienos stipriausių Vidurio Rytuose ir siūlo savo svečiams išskirtines paslaugas. Dėl šios priežasties SIXT pasirinko „Middle East Airlines“ kaip partnerį. Tokia partnerystė bus aktuali asmenims, dažnai vykstantiems į rytų šalis“,– sakė Regine Sixt, kompanijos rinkodaros ir pardavimų viceprezidentė.

Be MEA oro linijų „Sixt“ bendradarbiauja su dar 56 oro linijų bendrovėmis visame pasaulyje, tokiomis kaip „Lufthansa“, „airBaltic“ ar „Virgin Atlantic“. Bendradarbiavimo sutartys „Sixt“ klientams suteikia išskirtines sąlygas keliaujant į įvairias šalis.

„Sixt“ taip pat bendradarbiauja su viešbučių tinklais, tokias kaip „Best Western Hotels“ ir „Kempinski Hotels“. Iš viso „Sixt“ turi 26 partnerystės sutartis su apgyvendinimo ar rezervacijos paslaugas teikiančiomis kompanijomis.

Naujosios partnerystės teikiamus privalumus labiausiai pajus „Middle East Airlines” skrydžių programos „Cedar Miles“ nariai. Jie gaus 500 papildomų mylių kiekvieną kartą nuomodamiesi automobilį iš „Sixt“. Taip pat programos nariams bus suteikta 1000 papildomų mylių, kurias bus galima iškeisti į pageidaujamas nuolaidas kiekvieną kartą naudojantis „Sixt“ limuzinų nuomos paslaugomis. „Mėlynos“ ir „Sidabrinės“ „Cedar Miles“ kortelių savininkai gaus iki 10 % nuolaidą kiekvieną kartą nuomodamiesi „Sixt“ automobilį. Auksinės „Cedar“ ir „President club“ kortelių turėtojai gaus iki 15% nuolaidą nuomos paslaugoms ir galės nemokamai pasikeisti išsinuomotą transporto priemonę į aukštesnės klasės automobilį.

Apie „Middle East Airlines“ (MEA). Nacionalinė Libano aviakompanija MEA yra viena iš pirmaujančių Artimųjų Rytų skrydžių kompanijų. Kompanijos lėktuvai skraido 30 tarptautinių maršrutų Europoje, Artimuosiuose Rytuose ir Vakarų Afrikoje. MEA siūlo savo klientams prabangias paslaugas, atspindinčias Libano kultūrą ir svetingumą. Daugiau informacijos apie MEA oro linijas, http://www.mea.com.lb/

Apie „SIXT“. SIXT – pirmaujanti mobilumo paslaugų teikėja Europoje, įkurta 1912 metais Miunchene, Vokietijoje. SIXT nuomoja automobilius, teikia išperkamosios nuomos, automobilių parko valdymo ir konsultavimo paslaugas ir yra naujoviškų technologijų lyderė šiose srityse. SIXT veikia 105 šalyse ir turi daugiau kaip 4000 nuomos punktų visame pasaulyje. Daugiau informacijos rasite adresu www.sixt.lt; www.facebook.com/sixt.lietuva.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47950697sec.