Latvijos Dragreiso čempionatas Battery Drag Meeting 2010

Tradiciškai startuoja Latvijos Dragreiso lenktynių sezonas. Kaip kasmet lengtynių organizavimu rūpinasi Forsāža.lv, o pagrindinis pramogų remėjas - energetinis gėrimas „Battery”. Renginys vyks 2010 04 25 dieną, Rygoje, Biķernieku sporto komplekso bazėje, Eizenšteino g. 2. Šiais metais pirmą kartą dalyvaus tiek Latvijos čempionai - 1000 arklio galių superautomobilis, tiek „Street” klasės lenktynininkai.

Organizatoriai norėdami plėtoti ir skatinti Latvijos dragų lektynių populiarumą, šiemet pateikia keletą naujovių. Viena iš jų – „Street” lektynės. Lenktynių forma beveik nesiskiria nuo Handikapo, skirtumas - visi lenktynininkai startuoja vienu metu. Tiek Handikapo, tiek „Street” klasės sportininkai šiemet moka mažesnį nario mokestį. Pirmieji 10 handikapo klasės vairuotojai, kurie lenktynėms užsiregistruos Forsāža.lv svetainėje (http://www.forsaza.lv/pages/ViewEvent/l11), startuos be narystės mokesčio! Svetainėje Forsāža.lv ne tik galima užsiregistruoti lenktynėms, bet ir susipažinti su žaidimo taisyklėmis, naujienomis bei apžiūrėti savo konkurentus. Kiekvienas dalyvis supranta, kad šie metai bus itin konkurecingi, mat lenktynėse dalyvaus Estijos ir Lietuvos lenktyninkai.

Džiugu pranešti, kad žiūrovams taip pat bus taikomos mažesnės kainos – visi, kurie bilietus įsigys „Statoil” ir Biļešuserviss. Lv vietose iki kovo pabaigos, mokės tik keturis latus. Vaikai iki šešerių metų įleidžiami nemokamai, nuo šešių iki 12 metų - trys litai. Visomis pramogomis rūpinasi energetinio gėrimo Battery kompanija. Žiūrovai ne tik išvys aukštos kokybės renginius, bet ir galės nusifotografuoti prie savo mėgstamiausių automobilių. „Battery Drag Meeting 2010” pabaigoje - mylimiausia žiūrovo atrakcija - „KUMHO ir Rubbers.lv padangų šou”!

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56116486sec.