Bilietai į pirmuosius „Simple Express” autobusus buvo iššluoti

Pirmieji mažų kainų kompanijos „Simple Express“ autobusai į Varšuvą ir Rygą iš Vilniaus bei Kauno išvažiavo sausakimši. Parduoti ir visi bilietai į pirmuosius reisus iš Varšuvos į Vilnių. Balandžio 15 d. Paslaugas pradėjusi teikti tarptautinio keleivių pervežimo autobusais bendrovė per pirmąsias dienas pardavė daugiau nei 700 bilietų.

„Pirmųjų dienų bilietų pardavimai ir ypač žmonių susidomėjimas leidžia manyti, kad „Simple Express“ modelis, kai keleiviams siūloma transporto paslauga už mažą kainą, sėkmingai prigis Lietuvoje. Į rinką įėjome be didelių reklamos kampanijų, o žinia apie „Simple Express“ greitai sklinda internete, socialinės medios kanaluose“, - sako „Simple Express“ Baltijos regiono pardavimų direktorius Martin Lants.

Pirmieji „Simple Express“ autobusai aptarnauja tarptautinius maršrutus Vilnius-Kaunas-Varšuva ir Kaunas-Ryga, o nuo birželio 1 d. Pradės važiuoti ir maršrutu Ryga-Talinas. Iki birželio mėn. Kelionė „Simple Express“ autobusu iš Kauno į Rygą kainuoja tik 25 litus, į Varšuvą – 30 litų. Nuo birželio bilietas į Rygą kainuos 28 litus, į Varšuvą – 52 litus, o savaitgaliai atitinkamai 38 ir 59 litus.

„Per pastaruosius metus ekonomikos pokyčiai Baltijos šalyse pakoregavo situaciją tarptautinių keleivių pervežimų rinkoje Keleivių įprotis keliauti nesumažėjo, tačiau sumažėjo jų galimybės. Kelionių paklausa ypač padidėjo jaunimo – studentų, moksleivių tarpe. Jie neatsisako kelionių, bet ieško kuo pigesnio būdo nusigauti iš taško A į tašką B, todėl nusprendėme pasiūlyti geros kokybės paslaugą, bet ženkliai mažesnėmis kainomis“, – sako M.Lants.

„Simple Express” prekės ženklas priklauso pirmaujančiai Baltijos šalyse keleivių pervežimo kompanijai „MootorReisi”. „Simple Express” siūlys keleivinius pervežimus autobusais mažiausiomis kainomis Baltijos šalių rinkose.

Draugios informacijos: www.simpleexpress.eu

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 25.04.2024 Nāc un sāc spēlēt golfu! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.95760107sec.