Simple Express meta iššūkį konkurentams ir keleivius į Varšuvą veža už 9 litus

Viena didžiausių tarptautinių greitųjų autobusų maršrutų operatorių Baltijos regione „Lux Express Group“ sumažino kainas ir nuo birželio 28 d. keleivius iš Vilniaus ir Druskininkų į Varšuvą „Simple Express“ autobusais pradėjo vežti už itin mažą kainą – 9 litus.

„Mes norime neįmanoma padaryti įmanomu. Kaina atrodo neįtikėtinai maža, bet tai nėra kainų dempingas ar trumpalaikė akcija. Mes paskaičiavome ir norime tiek sau, tiek konkurentams įrodyti, kad įmanoma už tokią mažą kainą vežti keleivius. Ir paslaugų kokybė dėl to tikrai nenukentės. Priešingai – keleivius į Varšuvą mes vešime visiškai naujais „Simple Express“ autobusais“, – sako Rait Remmel, „Lux Express Lietuva“ vadovas.

R. Remmel teigė, kad rekordiškai sumažinus kainas norima pritraukti naujų keleivių, kad visi į Varšuvą važiuojantys autobusai būtų pilni. „Mes nebijome konkurentų atsako ir galimo kainų karo. Pagrindinis mūsų konkurentas – ne kiti autobusų vežėjai, o lietuvių įprotis važiuoti nuosavais automobiliais. Pagal statistiką latviai ir estai gerokai dažniau į kitas šalis vyksta autobusais, todėl ir Lietuvos rinkoje matome didelį potencialą. Turime naujus autobusus, labai gerus vairuotojus, puikų aptarnavimą, vienintelis dalykas, kur dar galėjome kažką pakeisti – kaina. Dabar ji prieinama kiekvienam. Pažiūrėsime, kiek dėl to padaugės keleivių“, – sakė „Lux Express Lietuva“ vadovas.

Už 9 litus keleiviai gali įsigyti bilietus į „Simple Express“ autobusus, vykstančius iš Vilniaus ir nauju maršrutu – iš Druskininkų. Bilietai už tokią kainą parduodami į dienos reisą pirmiems penkiolikai keleivių į kiekvieną autobusą. Sumažintos „Simple Express“ autobusų, vykstančių iš Vilniaus į Rygą ir Taliną, bilietų kainos. Į Rygą „Simple Express“ autobusu galima nuvykti už 20 litų, į Taliną – už 25 litus.

„Tikimės, kad patrauklios paslaugos, patogus susisiekimas už labai palankias kainas paskatins žmones keliauti, pritrauks daugiau turistų iš Lenkijos, ypač kai dabar bus galima tiesiogiai iš Varšuvos pasiekti Druskininkus“, – mano R. Remmel.

Apie „Lux Express Group“

„Lux Express Group“ – vienas stambiausių tarptautinių greitųjų autobusų maršrutų operatorių Baltijos regione, kuriam priklauso prekiniai ženklai „Simple Express“ ir „Lux Express“. „Simple Express“ – greitieji maršrutiniai autobusai keleivius gabenantys itin patraukliomis mažomis kainomis yra populiarūs tarp jaunimo ir studentų. „Lux Express” – komfortiški, verslo klasės autobusais, teikiantys keleiviams papildomų paslaugų, tokių kaip internetas, dienos spauda, karšti gėrimai. Kompanijos atstovybės veikia Vilniuje, Rygoje, Taline, S. Peterburge. Grupės autobusų parką sudaro apie 50 keleivinių autobusų. Praėjusiais metais „Lux Express Group“ didino autobusų parką ir investavo 3 mln. eurų naujiems autobusams įsigyti.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.04.2024 - 20.04.2024 Viesu nams “BALTIŅI” TAKA
Lieliska vieta atpūtai, kur paslēpties no pilsētas burzmas un trokšņiem. Ir iespēja baudīt spāņu virtuvi. Visus ēdienus gatavo spāņu šefpavārs! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 20.04.2024 Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51789904sec.