Į Rygos oro uostą iš Šiaulių nemokamai veš «airBaltic» autobusas

Nuo kovo 1 d. Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ savo keleiviams pasiūlys naują paslaugą – galimybę nemokamai nuvykti į Rygos oro uostą ir atgal. „airBaltic“ autobusai kursuos tarp Rygos oro uosto ir Lietuvos, Latvijos bei Estijos regioninių centrų, tad keliautojai lengviau pasieks Europos, Rusijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestus, į kuriuos skraidina „airBaltic“.

„airBaltic“ autobusai pagerins susisiekimą tarp Baltijos šalių regionų. Europos, Rusijos, NVS ir Viduriniųjų Rytų keliautojai galės patogiai keliauti į Baltijos šalių regionus, o tai prisidės prie jų ekonominės plėtros. Tikimės, kad prie šios iniciatyvos prisijungs ir vietinės savivaldybės bei investuotojai, nes paslauga teiks naudą regionų gyventojams ir svečiams“, – sako „airBaltic“ generalinis direktorius Martinas Gaussas.

„airBaltic“ autobusas – tai nemokama paslauga, kuria pasinaudoti gali „airBaltic“ keleiviai, vykstantys į ir iš Rygos Tarptautinio oro uosto. Naujoji paslauga sujungs oro uostą su Šiaulių (Lietuvoje), Tartu (Estijoje), Valmieros, Jekabpilio, Jelgavos, Daugpilio (Latvijoje) centrinėmis autobusų stotimis. Autobusų maršrutai suderinti su „airBaltic“ atvykimo ir išvykimo skrydžių tvarkaraščiu, todėl siūlo patogų susisiekimą su Europos, Rusijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų oro uostais. Rezervavus skrydį „airBaltic“ oro linijomis, „airBaltic“ interneto svetainėje bus pasiūlyta pasinaudoti nemokama „airBaltic“ autobuso paslauga. Naujieji autobusai pradės kursuoti nuo 2014 m. kovo 1 dienos.

Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ skraidina į daugiau kaip 60 Europos, Skandinavijos, Rusijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų. Lietuvoje oro bendrovė skrydžius vykdo iš Vilniaus, Kauno ir Palangos oro uostų.


Apie „airBaltic“:

„Air Baltic Corporation“ (airBaltic) yra uždara akcinė bendrovė, įkurta 1995 metais. Pagrindinis oro bendrovės akcininkas – Latvijos valstybė, valdanti 99,8 proc. akcijų. Šiuo metu „airBaltic“ lėktuvų parką sudaro 25 lėktuvai: penki „Boeing 737-500“, aštuoni „Boeing 737-300“, ir dvylika „Bombardier Q400 NextGen“ lėktuvų. „airBaltic” siūlo tiesioginius skrydžius iš trijų Baltijos šalių sostinių: Vilniaus, Rygos ir Talino. 2010 m. oro bendrovei „airBaltic“ įteiktas specialus pasaulinio apdovanojimo „The Budgies World Low Cost Airline Awards“prizas, kuriuo pripažinti „airBaltic“ kaip hibridinės oro bendrovės pasiekimai. „airBaltic“ taip pat pelnė 2009/2010 metų oro bendrovės vardą (Gold Award), kurį suteikė Europos regioninių oro bendrovių asociacija. „airBaltic“ gavo ir pasaulinį apdovanojimą už verslo restruktūrizavimą – „Phoenix Award 2010“.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
Latvija no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.31665993sec.