10 priežasčių, kodėl verta skristi su NOVATURU į Goa

10 priežasčių, kodėl verta skristi su NOVATURU į Goa

 

1. Nes tai vienintelis tolimas tiesioginis skrydis iš Vilniaus

NOVATURAS į Indiją savo klientus skraidins tiesiogiai didžiausiu Baltijos šalyse lėktuvu „Boeing 757-200“. Vienintelis Baltijos šalyse „Boeing 757-200“ priklausys NOVATURO partneriui - užsakomuosius reisus vykdančiai privataus kapitalo aviakompanijai „Aurela“. 1999 m. pagamintas lėktuvas „Boeing 757-200“ talpina 212 keleivių ir be sustojimo gali nuskristi iki 6 tūkst. kilometrų.

 

2. Nes tai neeilinė galimybė išvysti Indiją ilgai neplanuojant

Norintiems nukeliauti į Indiją NOVATURAS taip pat siūlo unikalią galimybę įsigyti tik skrydžio bilietą už specialią kainą nuo 899 * litų!

Paskubėkite, nes tokių pasiūlymų skaičius ribotas.

* kaina nurodyta skrydžio bilietui į vieną pusę, be keleivio ir vizos mokesčių.

Skrydžių datos

2008 vasario 27 d. 2008 kovo 9 d. 2008 kovo 19 d.

2008 kovo 30 d. 2008 balandžio 9 d.

 

3. Nes tai gera kaina už ilgos trukmės kelionę

NOVATURAS siūlo 10 dienų kelionę į Indiją už iš tiesų patrauklią kainą, o iki vasario 7 dienos šioms kelionėms galioja ypatingos nuolaidos net iki 30 proc. (daugiau informacijos www.novaturas.lt arba kelionių agentūrose).

 

4. Nes Goa šilta, šviečia saulė, čia gera ir pailsėti, ir pakeliauti

Goa klimatas tropinis. Čia šilta, drėgna ir saulėta. Vasarą būna 30–37 laipsniai karščio, žiemą žemiausia temperatūra – 20 laipsnių šilumos. Į Goa geriausia vykti atostogauti spalio – balandžio mėnesiais, kai karštis nealina, o temperatūra yra pakankamai gera maudynėms ir poilsiui prie Indijos vandenyno. Norintys labiau pažinti šalį galės leistis į pažintinę kelionę po Indijos auksinį trikampį.

 

5. Nes tai unikali galimybė pamatyti vieną iš 7 naujųjų pasaulio stebuklų

Pažintinės kelionės po auksinį Indijos trikampį metu aplankysite šalies sostinę Delį, o jame – didžiausią Indijoje Jami Majid mečetę, Raj Ghat, kuriame buvo kremuotas Mahatma Gandis, Prezidento rūmus ir įspūdingą Lotus šventyklą. Agroje jus sužavės meilei skirtas Tadž Mahalo kompleksas - vienas iš 7 naujųjų pasaulio stebuklų. Jo statybai marmuras ir kiti brangūs akmenys buvo suvežti iš įvariausių pasaulio šalių. Džaipure aplankysite miesto rūmus, Džaipuro simboliu laikomus

 

6. Nes Goa galėsite išbandyti jogą su tikrais profesionalais

Indijoje yra daugybė vietų, kur galima poilsį suderinti su jogos praktika arba pasišvęsti tik savęs tobulinimui specializuotuose jogos centruose globojant patyrusiems jogos mokytojams. Juk joga - tai sudėtinga metodų visuma, suteikianti kiekvienam žmogui galimybę pasiekti kūno, proto, jausmų bei sielos harmoniją, būti vienovėje su gamta bei aplinkiniu pasauliu, aplink save skleisti harmoniją bei ramybę. Pranayama moko teisingai kvėpuoti, dharana – koncentruotis, samadhi – lavinti sąmoningumą, hathyoja – visapusiškai lavinti kūną. Tai tik kelios jogos pakraipos, kurias galėsite išbandyti nuskridę į Goa.

 

7. Nes Goa galėsite išbandyti tradicinę Ajurvedos procedūrą

Ajurvedos procedūra - tai 5000 metų senumo Indijoje plačiai paplitęs mokslas apie kūno bei dvasios harmoniją. Švelnus ir humanistinis gydymo būnas be radikalių intervencijų. Jo pagrindinis skirtumas nuo Vakarų medicinos yra tai, kad Vakarų medicina stengiasi rasti ligą ir ją pašalinti, o Ajurveda sako, kad liga – tai žmogaus vidinio disbalanso pasekmė ir ieško jos priežasčių. Ajurvedos patarimai, aromaterapiniai masažai, refleskologija ir meditacija atnaujins jūsų dvasią ir kūną.

 

8. Nes tik Indijoje patirsite rytietiško turgaus išskirtinumą ir žavesį

Rytietiški turgūs – tai tokia mistinė vieta, kur galima valandų valandas prasmegti tarsi meditacijoje. Šimtai tūkstančių prekiautojų siūlys jums pačių nuostabiausių gėrybių, kuriomis garsėja Indija. Tai šilkai ir tekstilė, brangakmeniai ir antikvariniai daiktai, rytietiški baldai ir negirdėti prieskoniai, kvepalai ir aliejai, natūrali kosmetika ir vietinė keramika, paveikslai ir juvelyrika.

 

9. Nes turėsite išskirtinę progą pasimėgauti Goa virtuvės ypatumais

Ištroškusiems egzotikos būtinai reikia keliauti į Indiją ir valgyti curry patiekalus. Curry - tai pomidorų, svogūnų, česnako, įvairių prieskonių troškintas padažas, kuriame kepama mėsa arba jūros gėrybės. Jei esate nepratę prie aštraus maisto patariama pradėti ragauti nuo patiekalų turinčių kokoso, jie būna salsvesni arba rinkitės sweet curry. Jis nebus saldus, o tik turės lengvą salsvą prieskonį ir nedaug čili pipirų. Jei ilsėsitės Goa – vakarinėje Indijos pakrantėje – galėsite pasimėgauti crab curry -krabų troškiniu su specifiniu padažu, kurio galima paragauti tik Indijos virtuvėje.

 

10. Nes kelionė į stulbinančių kontrastų šalį Indiją pakeis jūsų pasaulio suvokimą

Pirmas įspūdis išlipus iš lėktuvo galbūt pasirodys šiek tiek chaotiškas – karštis, dulkės, ryškios spalvos, prieskonių ir smilkalų kvapai, triukšmas, tačiau po truputį pradėsite pastebėti įspūdingą gamtos ir architektūros grožį. Elegantiški Himalajų kalnai snieguotomis viršūnėmis ir prabangūs maharadžų rūmai, dykumos ir vandens kriokliai, šventoji upė Gangas, priėmusi daugybės mirusiųjų pelenus ir nuplovusi pačias sunkiausias nuodėmes, bei pačios naujausios technologijos, nesuvokiama prabanga ir visiškas skurdas. Vos vieną kartą čia apsilankę jūs galite pamilti Indiją, galite jos nekęsti, tačiau abejingas jai tikrai neliksite, o jūsų pasaulio suvokimas jau niekada nebus toks kaip buvęs.

 

Daugiau informacijos apie Goa interneto svetainėje

www.novaturas.lt arba kelionių agentūrose, kurios parduoda NOVATURO keliones.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.24974799sec.