TURIZMO: +
Čekiški kalėdiniai sausainiai
Kalėdos Čekijoje susijusios su daugybe tradicijų ir papročių, pavyzdžiui tradicinių sausainių, vadinamųjų cukroví, kepimu...
Švediška inovacija sukėlusi revoliuciją pasaulinėje viešbučių pramonėje
Pagrindinis kiekvieno viešbučio prioritetas turėtų būti suteikti kokybišką miegą savo svečiams. Tačiau ši paslauga turi...
Birštone svečių laukia už 4,7 mln. eurų renovuota sanatorija «Versmė»
Mineraliniu vandeniu ir gydomuoju purvu garsėjanti sanatorija „Versmė“ atsinaujino. Į renovaciją investavusi...
Grand Hotel Kempinski Vilnius atveria duris bei pristato «Kempinski Hotels White Glove Service» iniciatyvą
Liepos 1-ąją dieną Grand Hotel Kempinski Vilnius atveria duris bei pristato «Kempinski Hotels White Glove Service» iniciatyvą...
«Bolt» pristato naujieną: nuo šiol į kelionės maršrutą galima įtraukti kelis sustojimus
Europoje pirmaujančios pavėžėjimo paslaugų platformos „Bolt“ kelionės Lietuvos gyventojams nuo šiol tampa dar patogesnės...
Vilniaus viešbučiai sukūrė tradiciją – šventinius pietus Carito globojamiems žmonėms
Septynių didžiausių sostinėje veikiančių tarptautinių viešbučių restoranai gruodžio 18 d. tradiciškai maistą ruošia ne tik savo...
Kitą sezoną lietuviai nusitaikė į prabangius viešbučius
Kylant gyvenimo kokybei, vis daugiau lietuvių gali sau leisti atostogas prabangiuose viešbučiuose, kuriuose savaitės...
CzechSpecials – viskas apie čekų virtuvę
Kviečiame apsilankyti CzechSpecials portale, kur rasite visą svarbią informaciją apie Čekijos virtuvę...
Birštono kurortas atnaujino kulinarinį žemėlapį – maitinimo vietų skaičius toliau auga
Kiekvienas patvirtins, kad geras poilsis yra neatskiriamas nuo gero maisto. Siekiant lankytojams suteikti ne tik...
Gastronominė kelionė po Niujorką: kas pasaulio sostinėje laikoma svajonių pusryčiais?
Vykstant į Niujorką, niekada negali žinoti, kaip pasisuks pažintis su svajonių miestu. Vieni su pasimėgavimu...
Kokia aplinką tausojančio turizmo ateitis?
Booking.com , pasaulinis tinklas, siūlantis didžiausią išskirtinių apgyvendinimo vietų pasirinkimą keliautojams, paskelbė...
Pirmieji Kauno oro uosto pašonėje įsikūrusio viešbučio metai: nuolatinis klientų srautas, plėtros planai ir varžybos su «Kempinski»
Dviženklį Kauną aplankančių turistų skaičiaus augimą vis dažniau jaučia ne tik miesto centre užsienio svečius priimantys...
Prahos kavinės
Tarpukario laikotarpiu Prahos kavinėse susitikdavo daug žinomų asmenybių. Čia ateidavo žurnalistai, rašytojai, teatro kūrėjai...
Kulinarinis safaris Vilnius Gastro 2018 restoranų šefams kelia kartelę
Geriausių sostinės restoranų šefai ruošiasi kasmetiniam egzaminui. Balandžio 19 dieną vyks kulinarinis safaris Vilnius Gastro 2018...
CzechSpecials – viskas apie čekų virtuvę
Kviečiame apsilankyti CzechSpecials portale, kur rasite visą svarbią informaciją apie Čekijos virtuvę...
Kokios emocijos užplūsta trumpam atsidūrus neregio vietoje?
Ar kada nors įsivaizdavote save neregio vietoje? Taip, netgi buityje galima trumpam pajusti orientavimosi tamsoje sunkumus...
«Kaunas Gastro 2017» dalyviai leisis į kulinarinį nuotykį
„Eik ir ragauk!”, – šiuo šūkiu spalio 12 dieną nuo 16 iki 23 val. kauniečiai ir miesto svečiai jau antrąjį kartą yra kviečiami patyrinėti...
Kodėl svarbu fotografuoti akimirkas?
„Fotografuoti ar nefotografuoti?“ – štai kur klausimas, kuomet keliaujate pramogauti. Dažnas sakys, kad pramogos metu kamera...
Latvis Raimonds Tomsons pripažintas geriausiu someljė Europoje ir Afrikoje
Penktadienį baigėsi Vienoje vykę jau keturioliktieji Geriausio someljė Europoje ir Afrikoje rinkimai. Iš keturių finalininkų latvis...
Neringos meras išrinktas Lietuvos kurortų asociacijos prezidentu
Gegužės 5-ąją vykusio XIV Lietuvos kurortų asociacijos suvažiavimo metu naujuoju asociacijos prezidentu dviejų metų kadencijai išrinktas...
«Michelin» žvaigždutės 2017 metais
Prestižinis gastronominis gidas šiemet vėl skyrė apdovanojimus, taip pat Čekijos Respublikoje...
«White Guide» įvertino: Lietuvos restoranai – tarp geriausių Baltijos šalyse
Prestižinis Šiaurės šalių restoranų gidas „White Guide“ puikiai įvertino restoranus Lietuvoje. Tarp pirmą kartą reitinguotų Baltijos šalių...
Pasauliniame barmenų čempionate Baltijos šalis atstovaus lietuvis
Ketvirtadienio vakarą viename iš sostinės barų vyko „Heineken Star Serve“ Baltijos šalių barmenų čempionatas. Pirmą kartą vykusio renginio metu...
Liepojos kavinės ir restoranai kviečia išbandyti ypatingą patiekalų iš meniu
Vasario 8 – 21 dienomis Liepojos kavinės ir restoranai Stintų šventės proga ruošia ypatingą patiekalų iš žuvies meniu, kurio kviečia...
5 produktai, kuriuos šiais metais privalu turėti virtuvėje
Bulves keis batatai, o avokadai transformuosis į desertus – tokias kulinarines naujoves kviečia išbandyti garsiausi virtuvės šefai ir...
BTA: Lietuvos gyventojai labiausiai bijo susirgti nepagydoma liga bei pavėluoti į lėktuvą
Draudimo bendrovė BTA ir „Spinter tyrimai“ atliko apklausą ir išsiaiškino, kad labiausiai Lietuvos gyventojai bijo susirgti...
R. Viršilas: užstato sistema išvalys miškus nuo butelių
Gėrimų gamintojai įsitikinę, kad nuo vasario 1 d. pradėsianti veikti užstato sistema visiškai išspręs taršos gėrimų pakuotėmis problemą...
Geriausiu Lietuvos gastronominiu projektu paskelbtas šakotis
Valstybinio turizmo departamento kartu su Europos Komisija organizuojamuose geriausių Lietuvos...
Šių metų Vyno ir desertų derinių čempionate – lietuviško deserto praeities variacijos ir dabarties paieškos
Šeštasis Vyno ir desertų derinių čempionatas, vykęs ...
Vienas geriausių Baltijos šalių masažistų dirba Birštono kurorte
Lapkričio 6–7 dienomis Rygoje vyko 10-asis Baltijos šalių masažo čempionatas "Geriausias SPA specialistas"... ![]() ![]() Trakai TIC: Sakralinis Trakų paveldas Trakai TIC: The most beautiful landscapes of Trakai Trakai TIC: The Hidden Pearls of Trakai District Trakai TIC: Kelionė po Trakų istorijos puslapius Estravel Latvia: Ēģipte, Šarmelšeiha no Viļņas Liepājas reģiona TIB: Orientēšanās spēle ģimenēm "Hei, Liepāja!" ![]() |