Tegul pasaulis prakalbina širdį

Kai ima atrodyti, kad diena po dienos prabėga niūriai, įprastai, kai širdis ir galva nuo kasdienybės rutinos tapo visiškai išsunktos ar perkrautos ...

10 pasaulio vietų sielos kelionei

Aliaska (JAV)

Šaltis sušaldo visą, kas nereikalinga, ir palieka tik tai, ką būsite manęs verta pasiimti, kad apsaugotų nuo nušalimo ar iškritimo iš rogių.

Navaijo, Arizona (JAV)

Tai kita Amerika – be Holivudo ir Baltųjų Rūmų.


Pietryčių Azija

Tailandas ir Singapūras leidžia ieškoti ir rasti tylos ir vienatvės akimirką giedrame, Dievo sukurtame stebuklų pasaulyje.... Tuomet, kai nurimsta fotoaparatų blykstės, kai užmiega paskutiniai nakties paukščiai, kai lieki tik pats su savimi.

Egiptas

Galbūt piramidės, galbūt smėlio grūdelių mažumas ir galybė didelėje smėlio audroje, galbūt svilinantis karštis – galbūt Visagalis žvelgia pro lūpą.


Goa (Indija)

500 metų besikūrusi vakarų kultūros įtakoje, ji tapo neįprasta sala bendrame Indijos fone, kur susiduria induizmas ir krikščionybė.


Maču Pikču (Peru)

Senieji mūrai išsidėstę rebuso forma – jie verčia užmiršti kasdienius klausimus ir užduoti kitus – neįprastus.


Everestas (Tibetas ir Nepalas)

“Jei kas nors su Jumis elgiasi grubiai, privalote būti pakantus ir kantrus; jei kas nors ant Jūsų pyksta, Jūs patys dėl to neturi supykti; jei kas nors Jus žeidžia, nedarykite to paties ir nežeiskite; jei kas nors Jums sukelia rūpesčių ar įžeidžia Jus, jus neprivalote atsakyti tuo pačiu.“ (Jo šventenybė Dalailama)


Meka

Islamo centras, į kurį kartą per gyvenimą turi atvykti kiekvienas musulmonas, į kurį kiekvienas musulmonas kreipia savo žvilgsnį penkiskart per dieną kad ir kokiame pasaulio krašte bebūtų. Ką užburia šie koncentruoti žvilgsnių milijardai?


Vatikanas

“ Prašykite, ir jums bus duota, ieškokite, ir rasite, belskite, ir bus jums atidaryta. Kiekvienas, kas prašo, gauna, kas ieško, randa, ir beldžiančiam atidaroma. (Evangelija pagal Matą 7:7-8)


Jeruzalė

Iš šventojo miesto driekiasi judaizmo, krikščionybės ir islamo šaknys. Galbūt čia yra sielos kelionės galutinis tikslas, galbūt – šios kelionės pradžia.

travelersdigest.com

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.51020789sec.