„Novaturas“ 2008 metams pratęsia sutartis su visomis kelionių agentūromis

Didžiausias kelionių organizatorius Baltijos šalyse „Novaturas“ 2008 metams pratęs sutartis su visomis iki šiol bendrovės kelionių pardavimus Lietuvoje vykdančiomis agentūromis. Kaip ir šiemet, ateinančiais metais „Novaturas“ bendradarbiaus su 123 didžiosiomis ir vidutinėmis Lietuvos kelionių agentūromis.
„Pagrindiniai kriterijai, kuriais remiantis „Novaturas“ sėkmingai bendradarbiauja su keliones platinančiomis agentūromis yra profesionalus darbas, kvalifikuotas personalas ir kokybiškai teikiamos paslaugos. Esame įsitikinę, kad visos kelionių agentūros, su kuriomis pratęsiame sutartis 2008 metams, ne tik atitinka šiuos reikalavimus, bet ir padės įgyvendinti „Novaturo“ plėtros tikslus Centrinės ir Rytų Europos (CRE) regione, - teigia UAB „Novaturas“ generalinis direktorius Vidas Paliūnas. Šiais metais „Novaturas“ pritraukė investicijas iš vienos didžiausių privataus kapitalo investicinių grupių CRE regione „Enterprise Investors“. Šios investicijos leis „Novaturui“ užimti tvirtas lyderio pozicijas CRE turizmo rinkoje.
Kaip teigia V. Paliūnas, ateinančiais metais bendrovė tikisi sulaukti dar didesnio turistų iš Baltijos šalių srauto, todėl svarsto galimybę praplėsti kelionių platinimo tinklą. „Mes nuolat stebime ir analizuojame Baltijos šalių turizmo rinką, ieškodami patyrusių ir profesionaliai dirbančių agentūrų. Šiuo metu vertiname kelias naujas per šiuos metus sustiprėjusias ir išaugusias kelionių agentūras, - sako V. Paliūnas.
Šiemet UAB „Novaturas“ Lietuvoje tikisi sulaukti virš 100 tūkst. keleivių ir peržengti 200 mln. litų apyvartą. Bendrovė planuoja, kad Baltijos šalyse „Novaturo“ grupės apyvarta 2007 metais viršys 340 mln. litų ir pritrauks daugiau kaip 150 tūkst. keleivių.
Didžiausias kelionių organizatorius Baltijos šalyse UAB „Novaturas“ rinkoje veikia nuo 1999 metų. Kelionių organizatoriaus „Novaturas“ dukterinės įmonės „Novatours“ veikia Latvijoje ir Estijoje.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18783212sec.