"Omni ID" turėtojai su "FlyLAL" skrenda perpus pigiau [1]

Vilnius, sausio 17 d. Lietuvos mobiliojo ryšio lyderės "Omnitel" klientams, turintiems "Omni ID" korteles, gali būti pasiūlytos ne mažesnės kaip 50 proc. nuolaidos skrydžiams su Lietuvos didžiausia nacionaline aviakompanija "FlyLAL".

Atsitiktinės atrankos būdu atrinkti "Omni ID" lojalumo programos dalyviai gauna SMS žinutes su pasiūlymais, kuriuose nurodomos skrydžio kryptys (miestai) bei speciali skrydžio kaina, kuri galioja tik "Omni ID" kortelės turėtojui, gavusiam SMS žinutę. Tokį pasiūlymą savo lojalumo programos dalyviams "Omnitel" pateikia pirmoji iš Europos mobiliojo ryšio operatorių.

"Omni ID" programa suteikia papildomus buvimo "Omnitel" bendruomenėje privalumus, ypatingą dėmesį seniems klientams bei išskirtinumą, kurį gali gauti tik lyderio klientai", - sakė "Omnitel" rinkodaros direktorius Giedrius Makauskas.

SMS žinutės su specialiais "FlyLAL", išsiskiriančios patikimumu, punktualumu ir kokybe, pasiūlymais kas mėnesį pasieks daugiau kaip 200 tūkstančių "Omni ID" klientų. Planuojama, kad kiekvienas "Omni ID" turėtojas gaus po vieną laimingą žinutę kartą per du mėnesius, tačiau laimingųjų SMS žinučių gavėjų skaičius gali būti ir padidintas.

Pasiūlymai "Omni ID" turėtojams su "FlyLAL" sukurti taip, kad atitiktų laisvalaikio poreikius, todėl didžiausios nuolaidos, sieksiančios 70 ir daugiau procentų, bus taikomos kelionėms į šalis ir miestus, į kuriuos vykstama poilsiauti. Gavęs tokį pasiūlymą SMS žinute, "Omnitel" lojalumo programos dalyvis galės su nuolaida įsigyti du bilietus.

Šiuo metu "Omni ID" turėtojams išskirtinius pasiūlymus teikia daugiau kaip 20 partnerių – parduotuvių, degalinių, pramogų ir spaudos kioskų - prekybos tinklus jungiantis "Omni ID" aptarnavimo tinklas. Planuojama, kad per šiuos metus jis bus išplėstas 2 kartus. Savo "Omni ID" korteles aktyvavo ir specialiomis tik jiems taikomomis partnerių nuolaidomis bent vieną kartą pasinaudojo daugiau kaip 600 tūkst. "Omnitel" vartotojų. Iki šiol populiariausios buvo nuolaidos bilietams į koncertus. Praėjusių metų pabaigoje iki 90 proc. bilietų į koncertus buvo išperkama su "Omni ID" teikiamomis nuolaidomis.

Klasikinę "Omni ID" kortelę vartotojai gali įsigyti prekybos centruose, degalinėse, spaudos kioskuose ir t.t. "Omni ID" kortelė pradeda galioti ją aktyvavus, tai gali padaryti tik "Omnitel" ir "Omnitel Extra" vartotojai. Naujosios auksinės "Omni ID" kortelės ištikimiausius bendrovės vartotojus pasiekia paštu, auksines ir sidabrines korteles taip pat galima atsiimti ir bet kuriame "Omnitel" salone.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?

1 bunker 01/17/2008 16:42 puikiai...:)


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17029309sec.