Viešbučiu tinklas „REVAL HOTELS“ šių metų pavasarį atidaro naujus viešbučius

„Reval Hotels“ plečia savo veiklą ir 2008 pavasarį ruošiasi atidaryti du naujus viešbučius - tai „Reval Hotel Elizabete“ ir „Reval Hotel Neris“. Šie viešbučiai dar labiau sustiprins Baltijos šalyse pirmaujančios viešbučių grandinės „Reval Hotels“ poziciją. Iš viso šiam tinklui priklauso vienuolika viešbučių, įskaitant tris „Reval Inn“ viešbučius Taline, Vilniuje ir Klaipėdoje.

Viešbutis „Reval Hotel Neris“ bus atidarytas Kaune, antrame pagal dydį Lietuvos mieste, š.m. kovo 17d.

Jame bus įrengti 208 modernūs ir funkcionalūs kambariai, restoranas, baras, kazino ir didelis modernus konferencijų ir renginių centras. Investicijos į šį viešbutį siekia 25 mln. eurų. Šiuo metu Kaune nėra didelių ir profesionaliai įrengtų susitikimų ir konferencijų salių, todėl viešbutis „Reval Hotel Neris“ atvers naują rinką tarptautinių konferencijų organizatoriams. Kaune gyvena virš 400 tūkst. gyventojų, veikia daugelis Lietuvos aukštųjų mokyklų ir universitetų, taip pat pramonės įmonių.

Viešbutis „Reval Hotel Elizabete“ duris atvers š.m. balandžio mėnesį. Tai naujas ir šiuolaikiškas viešbutis esantis puikioje vietoje – Rygos prekybos ir verslo centre, priešais Vermanes parką, Elizabetes gatvėje, nuo kurio tik penkios minutės pėsčiomis iki prabangos parduotuvių, restoranų ir linksmų naktinio gyvenimo vietų senamiestyje. Šiame viešbutyje bus įrengti 228 erdvūs, patogūs ir stilingi kambariai. Viešbučio restorane bus siūloma paragauti tarptautinės virtuvės patiekalų. Svečių patogumui veiks vestibiulio baras, keletas, salių skirtų susitikimams, sveikatingumo centras ir požeminė automobilių stovėjimo aikštelė. Investicija į šį viešbutį siekia 30 mln. eurų.

Pirmaujančiam Baltijos šalyse viešbučių tinklui „Reval Hotels“ šiuo metu priklauso šeši aukštos kategorijos viešbučiai „Reval Hotels“, esantys trijose Baltijos valstybių sostinėse – trys viešbučiai Taline, du Rygoje ir vienas Vilniuje. Be to, tinklas valdo tris ekonominės klasės „Reval Inn“ viešbučius, esančius Taline, Vilniuje ir Klaipėdoje.

„Reval Hotels“ ir „Reval Inn“ priklauso norvegų investicinei nekilnojamo turto bendrovei „Linstow AS“, kurią valdo „Anders Wilhemsen Group“. Ši grupė yra pagrindinė vienos didžiausių kruizinių laivų kompanijos „Royal Caribbean Cruise Lines“ akcininkė.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47252893sec.