"flyLAL Training" ruoš pilotus ir kitoms užsienio šalims

Nuo šiol pilotų ir orlaivių palydovų mokymo centras "flyLAL Training" galės mokyti ne tik Lietuvos pilotus ir palydoves, bet ir priimti besimokančius iš kitų šalių. Mokymo programas sukūręs pagal aukščiausio lygio standartus, "flyLAL Training" gavo tarptautinį TRTO sertifikatą, leidžiantį teikti paslaugas visoms aviakompanijoms.

"Patekome į Europoje pripažintų mokymo centrų sąrašą, todėl netrukus orlaivių SAAB 2000 bei Boeing 737 pilotų ir palydovų kvalifikacijos mokymus pradėsime organizuoti ir kitų šalių oro bendrovėms", – sako "flyLAL Training" generalinis direktorius Arūnas Kmieliauskas.

Šiemet "flyLAL Training" planuoja įsikelti į naują, šalia Vilniaus oro uosto statomą pastatą, kuriame bus įrengtos erdvios auditorijos bei sumontuota visa reikalinga praktinių užsiėmimų įranga. Į naujo pastato statybą ir praktinių užsiėmimų įrangos įsigijimą iš viso bus investuota apie 12 mln. litų. "flyLAL Training" jau įsigijo praktinių užsiėmimų ugnies ir dūmų treniruoklį, ir yra vienintelis mokymo centras Baltijos šalyse, turintis tokio tipo treniruoklį. Bendrovė šiemet įsigis ir pirmąjį Lietuvoje realaus skrydžio treniruoklį, kuriuo 100% imituojamas skrydis lėktuvais Boeing. Turėdamas tokią įrangą, centras organizuos teorinius ir praktinius mokymus.

"Ruošdami aviacijos specialistus Europos Sąjungoje konkuruosime ne tik kaina, bet ir kokybe", – teigia A. Kmieliauskas.

"flyLAL Training" yra pirmasis ir vienintelis mokymo centras Rytų Europoje, rengiantis SAAB 2000 orlaivių pilotus. Šiemet mokymo centras žada apmokyti dvigubai daugiau pilotų ir tris kartus daugiau orlaivių palydovų nei pernai. Per visus 2008 m. planuojama pirminio parengimo kursuose apmokyti apie 100 pilotų ir dar tiek pat palydovų, kartotinio mokymo kursuose – apie 150 pilotų ir apie 200 palydovų.

"flyLAL Training" priklauso aviacijos įmonių grupei "flyLAL Group Services", teikiančiai oro transporto bendrovėms lėktuvų nuomos, lėktuvų techninio aptarnavimo, aviacijos specialistų mokymo, kelionių pardavimo ir kitas paslaugas. "Mūsų tikslas ateity sukurti bendrą, stiprų Baltijos šalių aviacijos sektorių, kuris teiktų aukščiausios kokybės paslaugas, o tam reikia ne tik lėktuvų, angaro, teikiančio orlaivių remonto paslaugas, bet ir pilotų bei palydovų, kurių paruošimu rūpinsis "flyLAL Training", – sako mokymo centro vadovas. Savo patirtimi mokymo centre dalinsis tiek dabartiniai aviakompanijos "flyLAL – Lithuanian Airlines" pilotai, tiek savo karjerą ore jau baigę profesionalai.

Apie "flyLAL Training"

2006 m. pabaigoje aviakompanijai "flyLAL – Lithuanian Airlines" priklausęs mokymo centras buvo atskirtas nuo oro bendrovės, jo veiklą perėmė ir plėtoja UAB "flyLAL Training". 100 proc. bendrovės "flyLAL Training" akcijų priklauso aviacijos verslo įmonių grupei AB "flyLAL Group Services". Per penkiolika savo darbo metų mokymo centras parengė beveik dešimt tūkstančių specialistų. Tai pirmasis toks centras Rytų Europoje, kuris rengia SAAB orlaivių pilotus.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17619395sec.