Viešbučiui „BEST WESTERN VILNIUS“ įteiktas kokybės apdovanojimas

Viešbučiui „Best Western Vilnius“ (Vilnius, Lietuva) įteiktas kasmetinis kokybės apdovanojimas. Šis viešbutis surinko daugiausiai balų iš visų Suomijoje, Baltijos šalyse ir Lenkijoje veikiančių „Best Western“ viešbučių. Vertinimo metu buvo tikrinama, kiek viešbutis atitinka minimalius šios viešbučių grandinės reikalavimus, vertinamas viešbučio švaros ir priežiūros lygis bei prekės ženklo valdymas.

„Jau antras kartas iš eilės, kai apdovanojimas įteikiamas viešbučiui „Best Western Vilnius“. Tai rodo, kaip pasiaukojamai ir puikiai šis viešbutis atlieka savo darbą. Šį kartą konkursas buvo labai griežtas, kadangi pirmą kartą visi Suomijos, Baltijos šalių ir Lenkijos viešbučiai buvo vertinami visi kartu, o ne pagal atskirus regionus“, – sako Saija Niemistö, „Best Western“ viešbučių Suomijoje, Baltijos šalyse ir Lenkijoje generalinė direktorė.

Be to, apdovanojimas buvo įteiktas ir viešbučiui, kuris nuo praėjusiųjų metų labiausiai pagerino savo kokybės balą. Šį apdovanojimą gavo Helsinkio viešbutis „Best Western Hotel Haaga“. Šiame viešbutyje, be kitų atnaujinimo darbų, visuose kambariuose buvo įrengta daugiafunkcė televizija, be to, čia planuojama įrengti ir oro kondicionavimo sistemą.

Nuo pat įsikūrimo dienos 1946 metais „Best Western“ viešbučių grandinė įgyvendina kokybės programą. Visi viešbučiai yra nepriklausomi ir unikalūs, tačiau visus juos vienija tie patys tarptautiniai kokybės ir aptarnavimo standartai. Viešbučiai vertinami kiekvienais metais. „Best Western Hotel“ klientams garantuojamas draugiškas ir rūpestingas aptarnavimas visuose 4 200 tinklo viešbučių visame pasaulyje.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44558907sec.