Perkantieji iš anksto laimi prieš "paskutinę minutę"

Išankstinis kelionės pirkimas suteikia kur kas geresnes sąlygas užsitikrinti norimus kelionės patogumus, be to – galima sutaupyti apie penktadalį kelionės kainos. Netrukus vasaros sezono keliones pradėsianti siūlyti kelionių agentūra "BPC Travel" prognozuoja išankstinį kelionių pirkimą būsiant didesnį negu pernai.

Pasak generalinio UAB "BPC Travel" direktoriaus Gvido Aukštuolio, iš anksto dažniau perkamos kelionės į šalis, į kurias nuvykti yra brangiau ir rengiama mažiau skrydžių – Graikiją, Ispaniją ir kitas. "Organizacijoms planuojant atostogų grafikus, jų darbuotojams patogiau įsigyti pageidaujamą kelionę iš anksto", – pastebi "BPC Travel" vadovas.

Kelionių agentūra prognozuoja, kad šio vasaros sezono kelionių išankstinis pardavimas įsibėgės vasario-kovo mėnesiais. Pirkdami keliones iš anksto, keliautojai gali rinktis norimą kelionės datą, apgyvendinimo vietą viešbutyje ir vietas lėktuve. "Paskutinės minutės pasiūlymuose tikrai nerastume galimybės užsisakyti vaizdą į jūrą", – sako G. Aukštuolis, – "net ir pageidaujamų vietų lėktuve ar viešbutyje gali nelikti greičiau, negu užsakymas pasieks aviakompaniją ar viešbutį". Paskutinės minutės kelionių pardavimas paprastai skelbiamas, kai artėjant išvykimo datai yra likę laisvų vietų arba kelionės operatorius pastebi, kad užimtumas lėktuve ar viešbutyje nepakankamas. Pasak "BPC Travel" vadovo, paskutinės minutės pasiūlymai tinkamesni klientams, kurie pageidauja tiesiog keliauti, daro sprendimus spontaniškai ir mažiau jaudinasi dėl kelionės patogumų.

Kelionių agentūros specialistai pastebi, kad pageidaujančiųjų vykti į kelionę už kelių dienų vis mažėja – įsigali tam tikra keliavimo ir atostogavimo kultūra, kai yra skaičiuojamos pajamos ir organizacijų kolektyvuose pasiskirstoma, kas ir kada atostogaus. "Stichiškas kelionių pirkimas, vos tik išvydus pigią kainą, jau praeitis", sako "BPC Travel" vadovas.

Kelionių agentūra "BPC Travel" prognozuoja, kad išankstinis kelionių pardavimas šiais metais augs 10-20 proc., lyginant su praeitais metais. Kelionių agentūros specialistai taip pat pastebi, kad per praeitus metus beveik apie trečdaliu padaugėjo nuolatinių klientų.

Įsigyjant keliones iš anksto, yra aktuali kelionės organizavimo draudimo paslauga, kurios pagalba kelionės organizatorius ir keliautojas gali apsidrausti nuo nuostolių, kurie kiltų keliautojui dėl nenumatytų aplinkybių nebegalint vykti į pradėtą organizuoti kelionę. Kelionių agentūra pastebi, kad ligi šiol tokių atvejų buvo vos keletas ir pinigai keliones užsakiusiems keliautojams visais atvejais buvo grąžinti.

Apie kelionių agentūrą "BPC Travel"

UAB "BPC Travel" – daugiau kaip 15 metų lėktuvų bilietų pardavimo patirtį turinti viena didžiausių Lietuvos kelionių agentūrų. "BPC Travel" – tai visapusiška kelionių agentūra, kurioje galima įsigyti skrydžio 450 pasaulio oro linijų lėktuvais bilietus, visų Lietuvos kelionių organizatorių keliones, užsisakyti nakvynę ir išsinuomoti transporto priemonę užsienio kraštuose bei pasinaudoti visomis kitomis išvykstančių ir atvykstančių keliautojų bei dalykinių svečių aptarnavimo paslaugomis. Šeši keliautojų aptarnavimo centrai Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje kasdien aptarnauja daugiau kaip 300 klientų. 2007 metais įmonės apyvarta pasiekė 25 mln. litų.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.77088594sec.