Vilniečiai ir sostinės svečiai galės įsigyti rankų darbo fajanso gaminių

Atsinaujinusi namų dekoro bei juvelyrikos parduotuvė "Dorado" vilniečiams pristato žymaus prancūzų fajanso fabriko produkciją.

"Didžiuojamės savo prekių asortimente turėdami XVIII a. Bejerlė barono įsteigto "Niderviller" fabriko rankų darbo gaminius," – sakė "Dorado" parduotuvių tinklo direktorė Ingrida Fedaravičienė. "Niderviller" gaminiai puošė Prancūzijos didikų menes, o dabar nuostabiais fajanso dirbiniais galės džiaugtis ir vilniečiai."

Pasigrožėti mažais keramikos stebuklais iš Prancūzijos vilniečiai galės jau nuo vasario 26 dienos. Vilniaus "Akropolyje" duris po rekonstrukcijos atvėrė penktadaliu išsiplėtusi "Dorado" parduotuvė. Pirkėjams čia pristatyti ir kiti nauji "Dorado" partnerių gaminiai. Tai – stilingi tekstilės ir porceliano gaminiai bei šimtametes tradicijas puoselėjanti itališka "Baldinini" juvelyrika.

"Baldinini" – tikras itališkas šeimos verslas," – naują prekės ženklą pristatė I. Fedaravičienė. "Tai įmonė, įkurta kaip batsiuvių artelė beveik prieš šimtą metų mažame miestelyje ant Adrijos jūros kranto. Dabar "Baldinini" žymi stiliaus pasaulyje ne tik nuostabiais batais, bet ir akiniais, rankinėmis, kvepalais bei, žinoma, juvelyrika."

Į "Dorado" parduotuvės rekonstrukciją investuotas beveik 1 mln. litų realizavo visiškai naują juvelyrikos parduotuvės koncepciją. Kiekvienas prekės ženklas čia pristatomas atskirai, todėl išsirinkti patikusią puošmeną daug paprasčiau.

Atidarymo metu pirkėjus džiugins velykinės nuolaidos indams ir juvelyrikai, o pirmųjų lankytojų laukia šventinės dovanos.

Apie namų dekoro, juvelyrikos ir dovanų parduotuvių tinklą"Dorado"

Namų dekoro, juvelyrikos ir dovanų parduotuvių tinklas "Dorado" priklauso AB "Lėvuo", vienai didžiausių ir labiausiai patyrusių įmonių Baltijos šalyse. Bendrovės salone "GEDIMINO 22" (Vilniuje) galima rasti prestižinių "Marc Cain", "Penny Black", "Max&Co.", "1.2.3", "Manoukian" ir kitų prekinių ženklų kolekcijų.

Taip pat ši įmonė yra įsteigusi drabužių parduotuvių tinklą "Imitz" bei gausybę parduotuvių, kuriose galima rasti žinomų prekės ženklų tokių kaip – "Gerry Weber", "Esprit", "Etam Lingerie", "Motivi", "Tally Weijl" ir kitų.

Šiuo metu AB "Lėvuo" Baltijos šalyse turi 49 parduotuves: 46 – Lietuvoje, 3 – Latvijoje. Iš jų Vilniuje – 17, Kaune – 11, Klaipėdoje – 7, Šiauliuose – 3, Panevėžyje – 7, Utenoje – 1, Rygoje – 3. Bendras parduotuvių prekybos plotas siekia virš 10000 kv. m (Latvijoje ir Lietuvoje). AB "Lėvuo" realizacinės pajamos 2007 m. siekė 65 mln. Lt. Tai yra 30 proc. daugiau nei 2006 m.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.22720194sec.